Baby Lifestyle Verzorging

Zwemmen met een kleintje

Zaterdag ging ik samen met een vriendin zwemmen met Beau. Vrijdag avond schoot ik in de stress want: wat moet er eigenlijk allemaal mee?! Ik schreef voor jullie een verslagje van de dag en een lijstje waar je aan moet denken om mee te nemen!

Zwemmen, Zwemmen met een kleintje, zwemband, badpak, babyzwemmen

 

Een tijdje terug stelde een vriendin van mij voor om te gaan zwemmen met Beau. Zaterdag was het eindelijk zover! Wat hebben we een leuke dag gehad! Ik had mijn GoPro meegenomen, zo konden we ook tijdens het zwemmen filmen en foto’s maken.

 

Beau heeft onwijs genoten. Zo leuk om die brede lach op haar gezicht te zien en het gekraai van plezier te horen.

 

Zwemmen, Zwemmen met een kleintje, zwemband, badpak, babyzwemmen

 

We begonnen in het pierenbadje. Ik ging er in een keer in zitten, ik had verwacht dat het water dus lekker warm zou zijn. Jeetje, wat had ik me vergist. Het was verschrikkelijk koud! Toch zijn we er even in gebleven. Toen heb ik aan een badjuf gevraagd of we in het grote bad mochten met Beau in de zwemband. En dat mocht zeker! Ze zei ook gelijk dat dat water veel warmer was omdat er meer water in zit en zo de warmte beter vast houdt.

 

Zwemmen, Zwemmen met een kleintje, zwemband, badpak, babyzwemmen

 

We hebben in totaal twee uur gezwommen. Beau was helemaal gesloopt en heeft heerlijk geslapen ’s avonds. Sinds tijden sliep ze ook de hele nacht door, zo fijn! Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook helemaal gesloopt was. Dit ook doordat ik nog heel erg veel last heb van de Klierkoorts. Zondag heb ik dan ook niks gedaan en voor morgen heb ik ook alles geschrapt. Helaas hakken dit soort uitjes bij mij er erg in.

 

Zwemmen, Zwemmen met een kleintje, zwemband, badpak, babyzwemmen

Zwemmen, Zwemmen met een kleintje, zwemband, badpak, babyzwemmen

 

Wat neem je allemaal mee?

Wij kwamen er achteraf achter dat ik nog een grote extra handdoek mee hadden moeten nemen. Omdat we Beau na het zwemmen in de maxi-cosi hadden gedaan, was deze helemaal nat. Toen Beau aangekleed en wel was had ik dus een probleem. Uiteindelijk hebben we een jas onder Beau gelegd zodat ze niet nat zou worden. Voor de volgende keer dus een grote handdoek meenemen om deze in de maxi-cosi te leggen.

 

Zwemmen, Zwemmen met een kleintje, zwemband, badpak, babyzwemmen

 

  • Zwemluiers (ik had er drie mee)
  • Badpak of zwembroekje
  • Twee hydrofielluiers
  • Badcape
  • Speeltjes (zwemband, bal of badspeeltjes)
  • Zwemband of vleugeltjes
  • Wasgel, shampoo & huidolie
  • Schone luiers
  • Flesje of een broodje en koekjes et cetera
  • Maxi-cosi (handig om je kindje in te leggen dus als je klaar bent met zwemmen en jij je nog moet aankleden)

 

Zijn jullie al eens wezen zwemmen met jullie kleintje?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply