Geen categorie

Review: Zoef Zoef Dieren speeltuin

Vtech zoef zoef dieren speeltuin

Zoals je misschien al is opgevallen is Beau helemaal gek van Zoef Zoef dieren. Vtech heeft net een vernieuwd assortiment en wij mochten de speeltuin testen! Benieuwd of ik de dieren al heb geprobeerd te laten ontsnappen of dat de dierentuin hier mag blijven..? Lees dan snel verder!

Vorige week ontving ik van Vtech de Zoef Zoef dieren speeltuin. Wij hebben al meerdere pakketten van de Zoef Zoef dieren en heel wat beestjes ondertussen.

 

 

Persoonlijk vind ik dat de ontwikkeling van de motoriek heel erg wordt bevorderd. Beau zet een beestje op het blauwe stukje en vanaf daar duwt ze het van de glijbaan, waarna ze super enthousiast ‘jaaaa’  roept. Het is best een beetje een gepriegel om het beestje tussen de boom te krijgen, je moet hem niet overdwars zetten want dat werkt niet. Het verbaasd me dan ook echt hoe snel ze dat door had!

 

 

Het blauwe stukje wat je bovenaan de boom ziet, activeert het beestje. Deze begint dan te zingen of te praten. Iets wat natuurlijk helemaal geweldig is!

 

Je kan alle delen met elkaar verbinden, dus bijvoorbeeld de speeltuin met de boomhut et cetera. Super leuk want zo kunnen ze ‘doorrijden’. Bij het deurtje kun je dan weer een stuk weg verbinden, hoe leuk is het dan dat het beestje door de deur kan rijden!

 

 

Ook zit er nog een draaiplatform bij. Als je aan de paddestoel draait, gaat door middel van een tandwieltje het beestje bovenop de zebra rondje draaien en dan ook weer praten of zingen. Iets wat Beau heel snel doorhad.

Dit deel zit gekoppeld aan de boom. Het fijne hiervan is echt dat als je kindje deze weer een van tafel sleurt of de kamer ermee doorrent, hij niet gelijk kapot is.

 

 

Wat ik heel jammer vind is dat je bij dit pakket alleen een tuimeldiertje krijgt en niet nog een ‘echt’ Zoef Zoef dier. Beau vind niks aan het tuimeldiertje (wat geen geluid maakt) en laat deze dan ook links liggen. Als we nog niks hadden van de Zoef Zoef collectie hadden we er een apart beestje bij moeten kopen. Wat ik best een prijzige grap zou vinden. Het hondenhok van Zoef Zoef is goedkoper dan de speeltuin en daar zit Hidde de hond bij. Dan heb je wel geen glijbaan, maar wel een beestje. Vtech zal hier wel een goede reden voor hebben.

 
Wisten jullie trouwens dat je de Zoef Zoef Dieren kan koppelen met de Toet Toet Auto’s? Ideaal! 

 

Lief klein geluk geeft de Zoef Zoef dieren:

(4/5)

Kennen jullie de Zoef  Zoef Dieren of de Toet Toet auto’s al? 


Psst.. hou VTech goed in de gaten want ze lanceren dit jaar nog veel meer uitbreidingen en er komen nieuwe dierenvriendjes! Ook zachte varianten! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply