Juul Persoonlijk

Waarom ik drie stappen terug moest zetten en pauze nam

Achter het stuur in slaap vallen, scherven die geluk brengen en dringend advies om pauze te nemen. Een maandlang stilte vanaf mijn kant. Vandaag leg ik uit waarom.

Ik ga al vanaf januari als panda door het leven. De wallen om mijn ogen liegen er niet om, gelukkig zijn deze wel met wat foundation te verbergen. Helaas kan ik de vermoeidheid zelf niet verbergen.

Achter het stuur in slaap vallen, dingen vergeten, alles laten vallen (4 glazen, een bord en een mok, hoppa). Gelukkig is dit achter het stuur in slaap vallen goed gegaan. Er is niks gebeurd en ik schrok elke keer net op tijd weer wakker. Een wake-up call dat ik geen auto meer mocht rijden.

Van de huisarts kreeg ik dringend advies te stoppen met alles wat niet moest. Met heel veel moeite heb ik daarna de knoop doorgehakt en heb ik een maand niets van me heb laten horen. Ook op social media was ik minder te vinden. Iets wat ik ook voortzet.

 

 

Door de vermoeidheid had ik ook totaal geen inspiratie meer voor blogs en leek het allemaal nergens meer op. Ik kon maar 50% geven. Iets waar ik een hekel aan heb en heel slecht tegen kan.

 

Het begon toch weer heel erg te kriebelen van de week. Ik mistte het bloggen en had zat inspiratie voor nieuwe blogs. Na even er over nagedacht te hebben, heb ik toen de knoop door gehakt om weer door te gaan! Een keuze waar ik absoluut geen spijt van heb, maar waarbij ik wel moet letten op mezelf. Dat ik mezelf niet weer te ver voorbij ren. Tot mijn grote verbazing stonden mijn statistieken vorige week maandag weer op de zelfde aantallen als normaal. Iets wat ik nooit had durven dromen en heel bizar dat ondanks mijn ‘plotselinge verdwijning’ iedereen Lief Klein Geluk is blijven bezoeken! Dankjulliewel 🙂

 

Ik ben bezig met wat nieuwe plannen voor de blog. Super leuk en ik heb er echt zin in!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply