Persoonlijk Populair

Teken van leven

Even een teken van leven. Ik ben er ook nog hoor! Hihi. Na een enorme pfeiffer dip, zieke Beau en het weer oppakken van m’n fotografie (als in bedrijfsvorm), wil ik toch ook weer gaan bloggen. Vandaag vertel ik jullie meer over de pauze én heb ik een leuk nieuwtje omtrent de blog!

 

Moe

 

Beau is de afgelopen maanden meerdere keren flink ziek geweest. We zijn op vakantie naar Spanje geweest en ik had het zo druk met van alles en nog wat. Maar bovenal was ik vooral moe. Moe van het alles alleen moeten doen, de opstapelende dingen, de druk dat er elke dag een blog online moest komen en vooral moe van het moe zijn.

 

 

Fotografie

 

Al eens eerder had ik de plannen, maar werd ik tegen gehouden door alle mensen die zich fotograaf noemen en een bedrijf starten. Op de een of andere manier werd ik hierdoor heel erg tegengehouden. Nu heb ik toch de stap gezet en staat sinds vorige week kan je een shoot bij me boeken via mijn fotografie site: liefkleingelukfotografie.nl.

 

Ik ga hier ook nog een blogje over schrijven 🙂

 

 

 

Hoe of wat weet ik ook nog niet precies met de blog. Dit ben ik voor mezelf aan het uitzoeken. Ik durf ook niet te zeggen of er dagelijks blogs online zullen komen. Natuurlijk blijf ik wel heel erg m’n best doen 🙂

 

Kirsten

 

–   Tromgeroffel  –  Vanaf morgen zal er een gastblogster starten! Kirsten is mama-to-be en schrijft ook op haar eigen blog mijngelukje.nl. Ze is 23 en haar verhaal komt eng veel met het mijne overeen. Zo kwam Kirsten er ook pas laat achter dat ze zwanger was, is ze afgestudeerd in fotografie en krijgt ze een meisje! Super leuk!

 

 

Tot zover een kleine update over de stand van zaken. Bedankt en super lief, al de berichtjes die ik heb gekregen! Ik had echt even tijd voor mezelf en vooral voor Beau nodig. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply