Verzorging

Tandenpoetsen met Dora & Bumba

tandenpoetsen dreumes

Naast voeding vind ik toch wel een van de belangrijkste dingen de verzorging van Beau haar tandjes. Toen Beau haar eerste tandje inzicht was ben ik gelijk begonnen met tandenpoetsen.

 

Tandenpoetsen zit bij ons in het avondritueel: als ik Beau haar pyjama en slaapzakje heb aangedaan is het tijd om tandjes te poetsen. Doordat ze dit ritme gewend is, is het ook niet echt een strijd. Zodra ze Bumba op de tandpasta of Nijntje op de tandenborstel ziet staan begint ze gelijk enthousiast ‘oeeeeeh’ te roepen.

Van Dental Care ontvingen wij deze super leuke tandenborstels en tandpasta’s van Bumba en Dora.

 

Van onze tandarts kreeg ik de tip om voor Beau een tandenborstel speciaal voor baby’s te gebruiken. Logisch, dacht ik: ‘tandenpoetsen bij je baby doe je toch juist met zo’n leuke schattige tandenborstel!’

Af en toe vraag ik me echt af waar m’n verstand zat op zulke momenten. Mijn tandarts legde uit dat een baby en kindertandenborstrl juist zo klein is, zodat je goed bij de kiezen kan komen.
Dentalcare, dermo care, baby tandenpoetsen, peuter tandenpoetsen

 

Zelf vind ik de tandenborstels van Dental Care niet alleen heel fijn. Deze heeft ook verschillende soorten met herkenbare figuren voor je kindje, zoals Bumba en Dora. Zo maak je het tandenpoetsen aantrekkelijk en een stuk leuker.

 

Hoe vaak poetsen jullie de tandjes van je kindje? Zijn jullie er ook al vroeg mee begonnen?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply