Getest Populair

De Stokke Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp, mama blog, lifestyle blog, getest, lief klein geluk, trip trap, Stokke Tripp Trapp, Trip Trap, Tripp Trapp, Stokke Review, Mama Blog, Lief Klein Geluk, Lifestyle Blog, Kinderstoel

Hoewel mijn wensenlijstje vrij lang is, had ik bovenaan stipt op nummer 1 de Stokke Tripp Trapp ® staan. Het design van de stoel en vooral het gemak waar veel mama’s het over hadden wilde ik ook zo graag ervaren. Benieuwd naar mijn ervaring?

 

Stokke Tripp Trapp, Trip Trap, Tripp Trapp, Stokke Review, Mama Blog, Lief Klein Geluk, Lifestyle Blog, Kinderstoel

 

Prinsesje op haar Stokke Tripp Trapp troon

Van Stokke ontvingen wij deze mooie Tripp Trapp stoel. Het minimalistische en stijlvolle houten design is echt een van mijn favorieten. Dit is toch echt wel een musthave voor elk kindje!

Beau was dol blij en enthousiast over haar mooie nieuwe troon en duwde de ‘oude’ kinderstoel gelijk weg bij de eettafel. Als een echte prinses zat ze met een grote grijns trots aan tafel. Elke dag vindt ze het geweldig om weer aan tafel te mogen. Mevrouw klimt er ook zelf wel even in, geen probleem. Mijn kleine klauter prinses.

 

Pluspunten

Wat ik een groot voordeel vindt aan deze stoel is dat Beau er niet zo makkelijk zelf uit kan klimmen. Het zitje wat je los kan kopen, zorgt ervoor dat je kindje veilig blijft zitten. Dit is echt een voordeel omdat je kindje meer vrijheid heeft dan wanneer er een gordeltje wordt gebruikt. De stoel is licht en makkelijk te verplaatsen. Daarnaast neemt ie een stuk minder ruimte in dan een reguliere kinderstoel. Hier stond ik echt van te kijken. Beau zit een stuk dichter aan tafel wat echt een groot voordeel is en zorgt voor een stuk minder troep tijdens het eten. Daarnaast is de stoel echt onwijs makkelijk schoon te houden!

 

 

Montage perikelen 

Het in elkaar zetten van de stoel was even een dingetje. Zo had ik hem net in elkaar toen ik erachter kwam dat ik het voetenplankje was vergeten. Vervolgens kwam ik erachter dat je het zitje moet plaatsen als je nog bezig bent met monteren en niet als de hele stoel al in elkaar zit. Maar goed, geeft niet. Halen we hem gewoon nog drie keer uit elkaar. Prima te doen met het bijgeleverde inbusleuteltje.

 

Stokke Tripp Trapp, Trip Trap, Tripp Trapp, Stokke Review, Mama Blog, Lief Klein Geluk, Lifestyle Blog, Kinderstoel

 

Meegroeistoel

Doordat je de stoel eenvoudig kan verstellen kan je hem vanaf de geboorte van je kindje gebruiken (met de Tripp Trapp Newborn Set). Op de site (idiom site) van Stokke kun je zelf volledig je eigen stoel samenstellen.

 

Stokke Tripp Trapp, Trip Trap, Tripp Trapp, Stokke Review, Mama Blog, Lief Klein Geluk, Lifestyle Blog, Kinderstoel Stokke Tripp Trapp, Trip Trap, Tripp Trapp, Stokke Review, Mama Blog, Lief Klein Geluk, Lifestyle Blog, Kinderstoel

 

Kussenset met Sterren Design

Stokke heeft voor extra comfort een aantal super leuke dessins in hun collectie kussens. Wat vinden jullie van dit leuke setje? Ik ben echt verliefd op het sterren design! Het kussentje is gemakkelijk te verwijderen van de stoel, doordat deze uit twee delen bestaan. Hoewel ik moet zeggen dat de spaghetti vlekken er erg makkelijk vanaf gingen met een doekje 🙂 Als klap op de vuurpijl kan deze ook nog eens in de wasmachine!

 

 

Stokke Tripp Trapp, Trip Trap, Tripp Trapp, Stokke Review, Mama Blog, Lief Klein Geluk, Lifestyle Blog, Kinderstoel

 

Krak.. Boem.. Niet kapot

Eigenlijk dacht ik dat de Tripp Trapp alleen voor kinderen was. Nu las ik dat deze een gewicht van maximaal 140 KG kan houden!! Zeker weten dat Beau binnenkort haar stoel zal moeten delen met mama, hihi – als het zitje eraf is dan, die heb ik persoonlijk op zich niet meer nodig.

 

Kortom: de ideale kinderstoel! Hebben jullie ook een Stokke Tripp Trapp? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaring 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marco
  17 augustus 2017 at 08:17

  Wij hebben zelfs 2 stoeltjes, een oud model en een nieuwe. Het oude model is van productie datum voor mei 2003. (Zie onderop de triptrapp stoel) hier past bijvoorbeeld niet de kinderstoel van Beau op. Dus mocht je deze stoel 2e hands aanschaffen houd hier wel rekening mee! Verder zijn het hele prettige stoelen.

 • Reply
  Kelly
  17 augustus 2017 at 19:38

  Hoewel we al twee kinderstoelen hebben (1 van de Ikea) en 1 wat groter model wat mijn man van zijn collega’s heeft gekregen (echt superlief), blijf ik de Stokke Trip Trap echt nog steeds het mooist vinden. Het sterrenkussen vind ik ook echt heel gaaf! Maar ook dat je er al vanaf de geboorte in kunt en een echte meegroei stoel is vind ik ook top! Dat zie je niet zo veel. Leuk om te zien dat Beau er zo blij mee is 😀

 • Leave a Reply