Juul Shoplog

Shoplog van Petit Bateau tot Burberry

Afgelopen maand heb ik weer een aantal nieuwe dingetjes voor Beau gekocht. Deze shoplog is van Petit Bateau tot Burberry. Door een groeispeurt qua lengte paste Beau opeens heel veel kleding niet meer.. Gelukkig vindt mama shoppen geen straf!

 

Aangezien ze echt een groeispeurt van maat 68-74 naar 80-86 heeft gemaakt en waardoor jurkjes shirtjes werden, shirtjes croptops (wat ik overigens niet zo’n succes vindt bij een kleintje) en lange broeken shorts werden moest er nieuwe kleding komen.

 

Maar het ene merk is het andere niet en zo ook de maten verschillen. Wanneer je dus, zoals in mijn geval, dingen online besteld heb je groot risico dat dit dus van ze lang zal ze leven nog niet past. Ook dat maakt niet uit, ze groeit er vanzelf in. Evengoed heb ik het meeste gewoon gehouden.

 

Ik had nog een cadeaubon van de Bijenkorf, zoals jullie zien ben ik goed geslaagd 🙂

 

 

Dit super leuke setje kocht ik bij de H&M. Het is een tule rok met een romper. Ik vond het zo leuk bij elkaar staan! Ook lekker voor de warmere dagen. De romper had ik al eerder gezien maar had ik toen niet meegenomen, waar ik behoorlijk spijt van had. Daarna kwam ik hem natuurlijk nergens meer tegen.. Uiteindelijk vond ik hem bij de H&M in Den Haag!

 

Het super leuke kanten boordje van de romper 

 

Details van de zilveren stippen op het rokje

 

 

Toen ik dit jasje tegen kwam was ik opslag verliefd! Ohh wat een mooi jasje en wat wilde ik hem graag hebben! Hij is van het merk Burberry. Het is een hele diepe donkerblauwe kleur en heeft een hele fijn stofje. Het is heel zacht katoen. Echt super voor de wat koudere zomerdagen.

 

 

Hij is trouwens een beetje gekreukt aangezien Beau hem al aan had gehad, zag het pas nadat ik de foto’s al klaar had, haha

Dit jurk tuniekje is van Petit Bateau en favoriet merk hier in huis. Ze hebben naast hele fijne rompertjes ook super leuke kleding.

Er staan een soort bloemetjes op en op de achterkant staat in sierlijke letters ‘Petit Bateau‘ gestikt.

 

 

 

 

 

Dit leuke gestreepte jurkje is ook van Petit Bateau. Ik had hem gezien en vond hem zo ontzettend leuk. Ook deze is van een hele fijne katoenen stof. Helaas is deze dus nog veeeeeel te groot. Het is nu ongeveer een maxi-dress voor Beau..

 

 

Het vestje is van Marc O’Polo en ook deze had ik bij de Bijenkorf besteld. Op internet leek deze dus vrij klein, maar daar had ik me echt in vergist. Ik vond hem zo leuk staan bij het gestreepte jurkje. Gelukkig kan ze het straks als setje aan zoals ik het in gedachte had. Aangezien ze qua grootte wel overeenkomen.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply