Fashion Juul Shoplog

Shoplog: mei 2016

Bevrijdingsdag was er in de buurt een vrijmarkt waar ik twee leuke shirtjes voor Beau scoorde. Ze had nog sandaaltjes nodig en ik kocht Vans voor haar. Ook kreeg ik een BB-cream van Estée Lauder.

 

Ik vroeg me al af waar al mijn geld was gebleven, nu ik dit zo opgesomd zie is dat raadsel ook weer opgelost. Beau had echt wat zomerkleding en schoentjes nodig. Daar ben ik ook zeker goed voor geslaagd!

 

 

Deze drie shirtjes zijn van die ZARA en kocht ik op een vrijmarkt hier in de buurt. Nog zo goed als nieuw en zonder vlekjes of dingetjes. Ik was helemaal niet echt opzoek naar iets, zulke koopjes zijn natuurlijk hartstikke leuk!


 

ZARA is hier echt favoriet wat betreft kleding voor Beau. Deze twee super schattige blousjes kocht ik gelukkig net iets voordat het super warm weer werd. Geluk bij een ongeluk want Beau had amper korte mouwen in haar kastje hangen aangezien ik die nog niet echt durfde te kopen omdat ik niet zeker wist wat voor maat ze met de zomer zou hebben. Ook de schattige shortjes kocht ik bij de ZARA.

 

 

Deze polo kocht ik bij Ralph Lauren. Marine blauw vind ik zo mooi staan bij Beau.

 

 

Verder kocht ik twee skinny jeans bij River Island. Ze zitten echt super mooi bij Beau. Eindelijk een jeans die niet gelijk op haar knieën zit als ze één keer beweegt.

 

 

Vinden jullie ze niet gaaf? Misschien zagen jullie ze al in de outfit van Beau langskomen. De sneakertjes van VANS stonden al een tijdje op mijn wishlist en eindelijk vond ik ze van de week hier in de buurt. Ik durfde ze niet online te bestellen omdat ik niet zeker wist of Beau ze zou passen.

 

 

Deze heb ik stiekem dan niet zelf gekocht, maar gekregen van iemand die ik ken. Ik heb echt verschrikkelijk lang moeten zoeken naar een goede foundation. Uiteindelijke mixte ik 3(!) verschillende foundations van L’Oreal Paris om de goede kleur te krijgen. Menig keer ben ik bij een luxe parfumerie erin getrapt en met een te dure en verkeerde kleur foundation naar buiten gelopen. Toch stiekem die hoop dat het de goede kleur was. Maar laatst gaf iemand mij een tip en kreeg ik deze BB cream van Estée Lauder van haar. Wat ben ik blij! Hij matched perfect!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply