Getest

Review + WIN: My first baby Annabell

Baby annabell, my first baby annabell, zapf, zapf creation, lief klein geluk, pop, speelgoed

Om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden heb ik een super leuke win-actie voor jullie! Eentje waar ieder kinderhartje gelukkig van wordt! Ik mag aan een van jullie een ‘My first baby Annabell’ weggeven! Lees snel verder!

Baby Annabell

Vroeger toen ik nog een kleine Juliette was, was ik al trotse poppenmama van baby Annabell. Ze ging overal mee naar toe en ik heb menig keer ruzie gehad met mijn vriendinnetje Natascha, wie de poppenmama ging spelen van Annabell. Gelukkig heeft onze vriendschap de ruzie’s overleefd! Mijn baby Annabell heb ik nog altijd achter het schot liggen.

 

Van Zapf ontving ik een baby Annabell voor Beau! Super leuk 🙂 Beau is een echte poppenmama en vindt het helemaal geweldig om een flesje te geven en haar te verzorgen.

 

Baby annabell, my first baby annabell, zapf, zapf creation, lief klein geluk, pop, speelgoed

Interactie via de Annabell app!

Baby Annabell gaat helemaal met haar tijd mee! Zo kan je tegenwoordig zowel in de app als offline naar de geluidseffecten luisteren.

 

Baby annabell, my first baby annabell, zapf, zapf creation, lief klein geluk, pop, speelgoed
Natuurlijk is het een extra mogelijkheid om de app te gebruiken. Het hoeft niet en zoals we gewend zijn van Annabell drinkt ze graag haar flesje en laat een boertje als haar buikje vol zit. Als je haar kietelt, giechelt ze en geef je haar een kusje of aai je over haar voorhoofdje, dan brabbelt ze blij. Het is soms best vermoeiend om veel te drinken en met je poppenmama te spelen, dus af en toe slapen vindt Annabell ook heel fijn.

 

Baby annabell, my first baby annabell, zapf, zapf creation, lief klein geluk, pop, speelgoed

De online stand biedt extra spelopties maar vooral suggesties voor wat je kleintje nodig heeft of wil. Misschien heeft je baby honger. Wil je haar een flesje geven? Op de speels getekende afbeeldingen op de tablet wordt haar gezicht langzaam bedekt met melkdruppels. Het betekent dat ze graag wil dat je haar mondje schoon veegt. En soms moet ze natuurlijk een nieuwe luier om.

 

Baby annabell, my first baby annabell, zapf, zapf creation, lief klein geluk, pop, speelgoed

 

Via de app kan je baby meeneuriën met verschillende liedjes en grappige minispellen spelen met haar poppenmama. Hiervoor hoeft je tablet niet eens verbinding te hebben met internet. Het enige wat je moet doen, is de pop synchroniseren met de app.
line

Wil jij kans maken op een baby Annabell?

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n super lieve baby Annabell?

fave Laat hier onder in de reacties weten waarom en voor wie jij een baby Annabell zou willen winnen!

Heel veel succes!

 

De winnaar krijgt op 6 januari 2017 persoonlijk bericht.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Nelleke van Elzelingen
  2 januari 2017 at 09:00

  Zou ik heel erg leuk vinden voor onze dochter Thirsa die nu ruim 5 maanden is.
  Moet nog wel even geduld hebben totdat ze er mee kan spelen, maar dat zal t.z.t. wel goed komen ?

 • Reply
  Colinda
  2 januari 2017 at 09:52

  Ahh wat gaaf! Wij verwachten in mei een meisje dus dan zal Annabell hier wel van pas komen (: Natuurlijk duurt het dan nog wel even maar dat komt vast goed! (:

 • Reply
  Hélène
  2 januari 2017 at 10:59

  Super leuk! Nostalgie! Zou het leuk vinden om deze te winnen voor mijn dochter Charlotte. Ze is nu nog maar 6 weken maar over heel wat maanden kan ze dan gezellig samen spelen met haar nichtjes.

 • Reply
  Jenniek Smit
  2 januari 2017 at 15:12

  Wat een leuke actie! Hier ook een single mama met een meisje van 13 maanden die het vast heel erg leuk zou vinden om voor baby Annabell te zorgen?

 • Reply
  Sanne
  2 januari 2017 at 17:37

  Voor ons lieve meisje Maila, bijna 9 maanden oud. Ik wilde zelf ook altijd zo’n mooie pop, jammer genoeg nooit gekregen. En het zou fantastisch zijn als ons meisje daar heerlijk mee kan spelen en tutten ?. Zo leuk!

 • Reply
  Lisa Noya
  3 januari 2017 at 15:54

  Ah dat zou mijn nichtje Nové van 2 jaar echt geweldig vinden! Ze is een heuse poppenmoeder. Ze verdient deze mooie pop omdat ze net grote zus is geworden. Dat vindt ze natuurlijk erg leuk, maar soms is het delen van de aandacht ook nog wat lastig voor haar. Met deze pop heeft ze weer super afleiding!

 • Reply
  Eva
  5 januari 2017 at 07:55

  Dat zou super leuk zijn voor mijn dochtertje van 15 maanden, die verzorgt haar popje nu al, ze legt ze te slapen in de katten mand, koelt er mee. En als ze wat te drinken krijgt krijgt haar popje ook en daar maakt ze dan ook geluidjes bij. En haar speen word ook gedeeld met haar popje. Zou super leuk zijn als ze een mooie baby annabell pop zou winnen die zelf geluidjes maakt.

 • Reply
  Chantal Zandsteeg
  5 januari 2017 at 14:58

  Wat super leuk! Onze lieve dochter is nu 3 maanden. Zou t zo leuk vinden als ze (net zoals dr moeder?) het super leuk vind om met poppen te spelen en te doen of t echte babys zijn?.

 • Reply
  Marlinda
  5 januari 2017 at 17:58

  Wat leuk! Hier na 2 grote broers van 7 en 9 en klein meisje (8mnd) dat een popje tussen al die auto’s vast leuk zou vinden;)

 • Leave a Reply