Getest

Review: meeneem boerderij Playmobil 1.2.3

Voor Sinterklaas kreeg Beau deze super leuke meeneemboerderij van Playmobil 1.2.3. Vroeger kon ik zelf ook zoet zijn met Playmobil! Super schattig om te zien hoe blij Beau er nu van wordt.

 


Vorige week ontvingen we van Playmobil deze super leuke leerzame meeneem boerderij. Beau houdt heel erg van dieren dus het was een schot ik de roos. 

 

Naast het feit dat de boerderij super leuk is, is deze ook nog heel handig. Je kan alle dieren inladen en ze super makkelijk meenemen op pad. Je kan de boerderij op eenvoudige manier sluiten met een klik, zodat de deurtjes goed dicht blijven zitten. 
Naast dat Playmobil super leuk is, is het ook nog eens super leerzaam. Op de zolder van de boerderij zit een sorteercentrum. De verschillende vormend en grotere stukken beïnvloeden de ontwikkeling van onze kleintjes. 

De 123 lijn is speciaal ontwikkelt voor kindjes onder de 5 jaar.

Naast de wat grotere producten in het assortiment zoals tractor, kinderboerderij et cetera, verkopen ze ook losse poppetjes. 
Wij hebben een aantal losse poppetjes bij de boerderij gekregen dus nier alles wat je op de foto zit hoort bij deze set. 

Ik vind het persoonlijk echt een aanrader aangezien je de boerderij door het handvat bovenaan, gemakkelijk kan meenemen. 

Beau vindt het echt prachtig om met de diertjes te spelen. Ze komt elke keer aanlopen met een van de koeien of de hond. Ze kan er uren zoet zijn, iets wat echt een uitzondering is.
 

 

De boerderij kun je gemakkelijk openklappen en kan goed tegen een stootje! 

 


Wat ik persoonlijk zo leuk aan Playmobil vindt, is dat het jaren leuk blijft om mee te spelen. Als ze wat ouder is kan ze er een stad mee bouwen. Playmobil heeft zo’n onwijs uitgebreid assortiment.  

Uren speel plezier gegarandeerd!  
Zijn jullie al bekend met de 1 2 3 lijn? En spelen jullie kindjes ook zo graag met Playmobil? 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    12 december 2016 at 12:34

    Lijkt mij echt een aanrader de boerderij! Sowieso is Playmobil speelgoed waar ze nog lang plezier van zal hebben 🙂

  • Leave a Reply