Getest

Review: Garnier Micellaire reiniginsgel

Garnier Micellaire reiniginsgel

Onlangs ontving ik Garnier Micellaire Reinigingsgel. Ik testte dit product uitgebreid voor jullie. Een nieuw product van Garnier waar ik super enthousiast over ben en wat vanaf deze maand verkrijgbaar is!

 

Wat is Micellaire reinigingsgel?

Ganier micellaire reinigingsgel voor de gevoelige huid verwijdert make-up. Zelfs van de ogen en de lippen. Garnier heeft voor het eerst micellaire technologieën geïntegreerd in een reinigingsgel die verreikt is met druiven extract.

De micellen trekken onzuiverheden, vuil en make-up op de huid aan als een magneet. Waardoor deze makkelijk en snel verwijdert kunnen worden, zonder te wrijven met watjes. De reinigingsgels zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de gevoelige huid.

 

 

 

 

Twee varianten

Garnier Skinactive Gelwash is verkrijgbaar in twee varianten

Voor een gevoelige huid is de gelach verrijkt met natuurlijke hydraterende glycerine

Voor een gecombineerde tot gevoelige huid is de gelach verrijkt met zuiverende zink

 

 

 

Makkelijk in gebruik

De verpakking krijg echt een enorme plus. Door het pompje is het flesje gemakkelijk met een hand te bedienen. Dus bijvoorbeeld ook heel handig voor onder de douche, zonder dat de hele inhoud vermengt wordt met water. Daarnaast heb je aan één pompje ruim voldoende om je hele gezicht mee schoon te maken. Je brengt de gel aan op een vochtig gezicht, laat het schuimen met water waarna je de gel in masseert.

 

Wat vind ik?

Stiekem had ik eigenlijk niet verwacht dat ik zo enthousiast zou zijn over deze reinigingsgel. Hij werkt echt zo goed en verwijdert zelfs waterproof mascara. Iets wat ik voorheen niet eens voor elkaar kreeg met een veel duurder reinigingsproduct. De gel reinigt je huid echt super goed en mijn huid voelt heel schoon en zacht aan na gebruik.

Een detail wat ik absoluut niet verwachtte was dat het voor een betaalbare prijs verkrijgbaar zou zijn. Ik had echt verwacht dat het veel duurder zou zijn.

Garnier Micellaire Reinigingsgel is verkrijgbaar vanaf maart 2017 voor €5,49 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply