Baby

Review: Fisher price iPad beschermhoes

Afgelopen week kocht ik voor Beau een Fisher-Price iPad bescherm hoes. Een aankoop waar ik reuze blij mee ben!
Hoewel ik het eigenlijk enorme onzin vond en er egeinlijk niet aan wilde beginnen, kwam het steeds vaker voor dat Beau de iPad te pakken had.

M’n mama kocht een nieuwe iPad en zo haden we een iPad over. Hier mocht Beau af en toe Nijntje op kijken zodat ik heel even kon bijtanken en wat voor mezelf kon doen.

 

 

Als snel had ze door dat het ook wel een heel erg leuk speeltje was en stond hij nergens meer veilig. Al meerdere keren ging ie door het oog van de naald toen mevrouw hem weer eens door de lucht smeet. Tijd voor een goede bescherming dus.

 

De homebutton protection

Deze hoes is shock bestendigd, heeft soort schermfolie en een home buttom protection strip. Hierdoor kan ze de home button niet indrukken, super handig.

 

 

Daarnaast kan ze de iPad er zelf niet zomaar uithalen, wat ik een groot pluspunt vindt. Je moet hem echt met een muntje of iets dergelijks opendraaien, ook voordat je de iPad wil aanzetten of uitzetten. Dit kan ze zelf dus niet doen, tenzij ze een muntje van 20 cent heeft en weet hoe het werkt 😉

 

 

Op de iPad staan momenteel alleen nog maar ‘baby’ apps. Ik heb de beperkingen ingeschakeld waardoor ze alleen maar tussen deze apps kan switchen. Aangezien het poppetje ook dondersgoed doorheeft hoe ze met een swype beweging tussen apps moet switchen of naar het homescreen terug gaat. Heel bijzonder hoe zo’n kleins meisje al zulke dingen door kan hebben.

 

 
Beau mag maar een beperkt aantal minuten per dag op de iPad. De rest van de dag vermaakt ze zich met haar speelgoed. Ze ontwikkelt zich super goed en ik heb het er over gehad op het consultatiebureau. Zij vinden het prima hoe ik het aanpak en doe. Beau leert van de muziek apps van Fisher-Price en de andere educatieve apps. Dat merk je ook echt aan haar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply