Getest

Review: Etos soft winter skin collectie

etosfriends, etos, lief klein geluk, soswinter

Tijdens de koude winterdagen kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Van Etos ontving ik een super leuk pakket met daarin een aantal winter essentials, lezen jullie mee?

 

etos friends, mooi pr, lief klein geluk, bodyspray, review, mama blog

Bodyspray seconde

Heel benieuwd was ik naar deze bodylotion spray. We hebben al eens zo’n spray gehad. Helaas was dat totaal geen succes, aangezien de helft op de grond terecht kwam en dit zo glad werd dat we menig keer zijn uitgegleden.

Ik moet zeggen dat deze spray, tegen alle verwachtingen dit dus niet had. Hij ruikt heel lekker en smeert snel en makkelijk uit. Ik had stiekem wel gehoopt dat je hem niet nog eens uit moest smeren, maar je kan niet alles hebben 😉 stiekem ben ik namelijk liever lui dan moe.

 

Overnight hand serum

De overnight serum is echt voor mij uitgevonden! Wat een fijn product. Ik heb erg last van winterhanden en in de winter maanden worden mijn handen ook nog eens ontzettend droog. Als ik iets vervelend en niet heel fijn vindt is het wel om mijn handen in te smeren met handencreme. Ik ben hier veel te ongeduldig voor en het gebeurt mij dan ook weer dat alles onder zit. Of ik pak mijn telefoon en deze glibbert uit mijn handen. Niks voor mij dus.

Deze serum trekt super snel in en daarnaast ruikt hij ook nog ontzettend lekker! Omdat je het voor het slapen insmeert heb je de volgende ochtend echt super zachte handen. Persoonlijk vind ik dit dus echt een aanrader!

 

Etos friends, body butter, mama blog, blogger, lief klein geluk

Body butter to oil

Wat ruikt deze body bitter heerlijk! Daarnaast heeft deze een hele fijne structuur. Dit is echt een van mijn favorieten op dit moment.

 

Handcream intensive care

Etos weet precies waar ik van hou want ook deze handcreme trekt super snel in. Het is een wat dikkere creme, wat ik persoonlijk iets minder fijn vindt. Maar dat is natuurlijk ieders eigen mening. Nadat mijn gips eraf was had ik een verschrikkelijk droge arm en hand. Door het gips kon ik deze niet insmeren. Toen ik naderhand mijn arm en hand had ingesmeerd met deze handcreme, was hij de volgende dag volledig gehydrateerd! Ik ga er geen foto van delen, maar het was bizar, de vellen hingen los namelijk..

 

De producten zijn verkrijgbaar bij Etos voor een Etos prijs:

Bodyspray seconde €3,69

Overnight handserum €2,99

Body to butter oil €4,99

Handcream intensive care €1,99


Kennen jullie deze producten van Etos al? 

Lief Klein Geluk ad – meer informatie binnenkort

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Diede
    23 januari 2017 at 08:41

    Lekker!! Ook maar eens langs de etos voor deze producten

  • Leave a Reply