Femke Getest

Review: Elodie Details Buggy

Ik begreep in eerste instantie niet zo goed waarom mensen een buggy namen terwijl ze een kinderwagen hadden. Tot dat mijn tweedehandse Bugaboo een Stukaboo werd en ik dus met een niet goed rijdende wagen verder moest. Dat ging me geen tweede keer gebeuren en besloot ik om een nieuwe buggy te kopen.

img_9112

 

De zoektocht begon en las online een aantal reviews. Ik had wel een aantal eisen waaraan de wagen moest voldoen. Hij moest makkelijk inklapbaar zijn, want hij moet in mijn kleine Citroën C1 passen. Blijkbaar is het dan een buggy met paraplu handvaten in plaats van een duwstang. Daarnaast wilde ik er een waar Fay voorlopig nog wel in kan. Minimaal 20 kilo dus. De zoektocht kon beginnen.

 

img_9116

 

Een andere eis die ik had was dat ik een zwarte buggy wilde. Hier had ik goed over nagedacht. Stel dat ik een roze buggy heb, en ik trek zelf een rode jas aan, zou dit ontzettend gaan vloeken bij elkaar. Het moest dus een zwarte buggy worden.
Na wat speurwerk viel mijn hart voor de Elodie Details Stockholm Stroller in het zwart.
Ik bestelde hem via Blojor Mjolk en kreeg hem na een paar weken binnen.

 

img_9113

 

De buggy wordt geleverd in een mooie zwarte reiszak waar je hem in kan opbergen. Het uitklappen gaat ontzettend makkelijk door de zijkant los te maken en met een paar keer schudden staat de buggy open. Inklappen gaat ook erg handig. Je trekt het middengedeelte aan de achterkant omhoog en duwt de buggy zo in elkaar. De buggy kan ver in lig stand en de kap is extra uittrekbaar.

 

img_9115

 

Opvallend aan de buggy zijn de grote wielen die erop zitten. Heel handig want het lopen op verschillende ondergronden gaat zo een stuk makkelijker.

 

img_9118

 

Ik vond een kinderwagen altijd een stuk luxer eruit zien dan een buggy, maar de buggy van Elodie Details hebben mijn mening helemaal veranderd. De buggy straalt echt een stukje luxe uit doordat hij helemaal zwart is.

 

img_9117

 

Je krijgt nu 10% korting op alle Stockholm strollers van Elodie Details bij Blöjor & Mjölk met de kortingscode ‘liefkleingeluk’.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply