Juul momsweek Plog

Plog: oogarts, cadeautje en leuk pakketje

Vandaag heb ik een fotodagboek voor jullie. Deze week moesten we naar de oogarts, kreeg Beau haar eerste cadeautje en ontvingen we een leuk pakketje. Kijken jullie mee?

 

Bij het consultatiebureau had ik aangegeven dat Beau af en toe scheel keek. De arts ondernam gelijk actie en ik werd dezelfde middag nog gebeld door oogarts van het ziekenhuis. Ik kon de volgende dag al gelijk terecht.

Beau kreeg oogdruppeltjes waardoor haar pupillen verwijd werden en ze goed konden kijken in haar ogen. Beau vond het allemaal wel best en deed het super goed. De testjes gingen ook allemaal heel snel.

Uiteindelijk kwam de conclusie dat haar ogen gewoon goed functioneren maar haar neusbrug nog vrij breed is waardoor het oogwit af en toe weg valt. Waardoor het dus lijkt alsof ze scheel kijkt.

 

 

De hele week slaap Beau al verschrikkelijk slecht door haar doorkomende tandjes. Gister wilde ze, zoals elke keer deze week geen middag dutje doen. Uiteindelijk viel ze in de maxicosi in slaap en had mama even haar handen vrij.

 

 

Vrijdag ontvingen wij twee pakketjes. Ik had nieuwe riempjes besteld voor in de kinderwagen van Beau. Deze waren binnen gekomen. De witte die er in zaten waren zo besmettelijk. Ik wilde liever zwarte, waar je ook minder vlekken op ziet. Deze ontving ik na twee weken eindelijk.

Ook kregen we het armbandje van LOVY. Wat zijn we er blij mee! Maar dit konden jullie in het artikel van gisteren lezen.

 

 

Beau wordt tegenwoordig enthousiast als ik alleen al een fruithapje pak. Waar ze het voorheen echt niet lekker vond, vindt ze het nu heerlijk.

Dat Beau lang haar heeft, heb je ondertussen vast al opgemerkt. Sinds deze week kan ik er zelfs een klein invlechtje in maken. Zo schattig! En hij blijft ook nog de hele dag zitten.

 

 

Ik ben ook heel ijverig bezig met de moestuintjes van de Albert Heijn. De tuinkers moest echt geoogst worden. Dus ik besloot deze met wat suiker op een beschuitje te eten. Lekker!

Beau kreeg ook voor het eerst een cadeautje. Super leuk! Alleen Beau vond het strikje veel interessanter dan het hele cadeautje zelf haha.

 

juul

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Danique
  23 april 2016 at 08:45

  Beautje cadeautje!

  • Reply
   Juul
   27 april 2016 at 09:30

   Ja ze is echt een cadeautje!

  Leave a Reply