Juul momsweek

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot

Zaterdag ben ik wezen varen, was Beau voor het eerst uit logeren, had Beau een fotoshoot voor Vingino en ontving ik wat perspakketjes. Kijken jullie mee naar onze week?

line

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot

 

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot, plog, lifestyle, lief klein geluk, liefkleingeluk, varen, texel, mamablog, blog, blogger

 

Zaterdags ging Beau voor het eerst bewust uit logeren. Natuurlijk is ze al uit logeren geweest in januari, maar toen was ik er niet helemaal bij door de morfine. Nu vond ik het dus een stuk lastiger. Maar ik werd goed op de hoogte gehouden door een van mijn beste vriendinnetjes Diede en Jos, waar ze te logeren was. Beau heeft het erg naar der zin gehad volgens mij!

 

Ondertussen had ik een feest en hebben we heerlijk gevaren op de Mooie Nel in Spaarndam en als afsluiter gingen we barbecuen. Het was heerlijk weer en ik was ook goed verbrand.. ’s Avonds ben ik nog naar Danique gegaan en ben ik daar blijven logeren. We hebben heerlijk op het terras bij mijn oude werk gezeten en drankjes gedaan en gezellig gekletst.

 

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot, plog, lifestyle, lief klein geluk, liefkleingeluk, varen, texel, mamablog, blog, blogger

 

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot, plog, lifestyle, lief klein geluk, liefkleingeluk, varen, texel, mamablog, blog, blogger

Deze foto kreeg ik door gestuurd van Jos. Zo schattig haha!

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot, plog, lifestyle, lief klein geluk, liefkleingeluk, varen, texel, mamablog, blog, blogger

 

Danique moest alweer vroeg op zondag ochtend omdat ze moest werken. Ik ben toen gelijk vanuit Aalsmeer naar Den Haag gereden om Beau op te halen. Gelukkig zijn Diede en Jos ook altijd vroeg op, haha. Beau en ik zijn daar nog de hele dag gebleven. We hebben gewinkeld in de Boogaard en geluncht bij de Subways. Voordat we weer terug waren was het alweer 16 uur geweest. Daarna was ik zo moe dat ik gelijk naar huis ben gegaan.

 

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot, plog, lifestyle, lief klein geluk, liefkleingeluk, varen, texel, mamablog, blog, blogger

 

Van de week stond ze opeens! Althans, dat deed ze al. Maar nu trekt ze zichzelf ook helemaal op en blijft ze echt goed staan. Zo bijzonder om te zien hoe ze zich zo ontwikkelt! Alles functioneert nu als steunpunt om op te staan, als het even lukt trekt ze zich zelfs op aan de hond haha.

 

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot, plog, lifestyle, lief klein geluk, liefkleingeluk, varen, texel, mamablog, blog, blogger

 

Een tijdje terug was Beau als model gevraag voor het merk Vingino. Super leuk! We moesten daarvoor naar Amsterdam, geen probleem natuurlijk! Helaas zat alles tegen en kwam ik dus te laat en oververhit binnen haha. Gelukkig hadden ze alles ruim in gepland en was het geen probleem.

 

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot, plog, lifestyle, lief klein geluk, liefkleingeluk, varen, texel, mamablog, blog, blogger

 

Ik kocht voor Beau twee kommetjes en een bordje van Bamboo, hier komt binnenkort meer over op de blog.

 

Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot, plog, lifestyle, lief klein geluk, liefkleingeluk, varen, texel, mamablog, blog, blogger

 

Poppetje! <3
Plog: varen, uit logeren en een fotoshoot, plog, lifestyle, lief klein geluk, liefkleingeluk, varen, texel, mamablog, blog, blogger

 

Deze fles kreeg ik in een perspakket, super fijn! Met dank aan Etos kan ik nu heerlijk water met fruit drinken!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply