Juul Plog

Plog: rustige week en tandjes

Beau heeft ontzettende last van het doorkomen van haar voortandjes. Ik ontving het mama-armbandje van LOVY en m’n visitekaartjes!

 

 

Plog: rustige week en tandjes, mamablog, mama, dochter, lief klein geluk

 

Vorig weekend heb ik heerlijk met Beau en een fles Hugo in de tuin gezeten bij m’n beste vriendinnetje. Heerlijk even niks, genoten van het zonnetje. Nog net even wat zonnestraaltjes pakken voordat ze weer aan haar volgende co-schap moest beginnen. Succes lieve San, you can do this!

 

Plog: rustige week en tandjes, mamablog, mama, dochter, lief klein geluk

 

 

Beau heeft ontzettende last van het doorkomen van haar voortandjes, mede daardoor hebben we deze week niet veel gedaan. Ik ben oververmoeid door dit kleine monster.

 

Plog: rustige week en tandjes, mamablog, mama, dochter, lief klein geluk

 

Ik bestelde vorige week visitekaartjes, eindelijk kwamen ze binnen! Wat zijn ze gaaf geworden! Ik heb ze zelf ontworpen en het logo is ook door mij zelf gemaakt. Nu kan ik ze eindelijk uitdelen!

 

Plog: rustige week en tandjes, mamablog, mama, dochter, lief klein geluk

 

Beau heeft zoveel last van haar tandjes deze week. Het is echt niet grappig meer, het gaat van gillen naar ’s nachts totaal paniekerig en ontroostbaar huilend wakker worden. Van de week heb ik heel wat wandelingen gemaakt, in de hoop dat ze in slaap zou vallen. Want dat doet ze dus ook amper deze week. Ze kan door haar pijnlijke tandvlees gewoon overdag niet in slaap komen, waardoor ze van 6.30 uur gerust tot een uur of 19.00 klaar wakker en actief is. Ik zeg niet dat ze dan altijd even vrolijk is.. Dat is een ander verhaal helaas.

 

Plog: rustige week en tandjes, mamablog, mama, dochter, lief klein geluk

 

Van de week ontving ik dit super mooie gepersonaliseerde mama-sieraad van LOVY! In de review die ik schreef over het armbandje van Beau konden jullie al zien dat Beau de variant met hartjes heeft. Ik heb de variant met sterretjes. Wauw, wat een prachtige armbandjes maakt Laura! Nogmaals dankjewel! De sterretjes komen weer terug in het logo van Lief Klein Geluk, toeval maar ik vind het toch symbolisch ergens..

 

Plog: rustige week en tandjes, mamablog, mama, dochter, lief klein geluk

 

Lekker getut met m’n poppie. Ze vond het heerlijk toen ik lekker met haar haartjes bezig was, dat is ook weleens anders haha. Beau haar haar wordt steeds lichter van kleur..

 

Plog: rustige week en tandjes, mamablog, mama, dochter, lief klein geluk
Omdat ik gister echt wanhopig zowat werd na een zetpil, Detinox en een bijtring, heb ik Beau de Nüby bijt speen gegeven met dat goedje erop. Het hielp enigszins, maar echt slapen wilde ze nog steeds niet. Het was echt weer een drama met slapen gister, overdag zelfs helemaal niet geslapen..

Beau gaat vandaag  en morgen uit logeren omdat ik een feestje heb. Hopen dat mama zondag ook nog wat slaap kan pakken, hihi.
Hoe was jullie week?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sandra
  5 juni 2016 at 12:45

  Dankjewel lieve Juul! 🙂

 • Reply
  Jalta
  8 juni 2016 at 11:13

  Heel leuk om je verhalen te lezen! Succes met de tandjes!

  • Reply
   Juul
   11 juni 2016 at 20:05

   Lief! Dankjewel 🙂

  Leave a Reply