Juul momsweek

Plog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdag

De eerste week van mei zit er alweer bijna op. Ik ging voor het eerst op de fiets met Beau, ergens lunchen met m’n tante en met bevrijdingsdag zijn we met het heerlijke weer naar een vrijmarkt geweest.

Plog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdag Plog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdag

Fietsen

Maandag ben ik met Beau voor het eerst op de fiets weg geweest. Ondanks dat ik het heel spannend vond, was het super leuk!

Ik had heerlijk frambozen en blauwe bessen gehaald. Echt mijn favoriete zomerse fruit!

Plog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdagPlog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdag

 

Le Pain Quotidien

Woensdag ben ik gaan lunchen bij Le Pain Quotidien in Amsterdam. Wat hebben ze daar heerlijk eten! Ik was er al vaker geweest, maar het blijft echt heerlijk. Vooral de caesar salad is een echte aanrader! Je krijgt er ook brood bij. Verder had ik nog een verse jus d’orange. Een echte gelukkig, ik heb er zo’n hekel aan als je verse jus d’orange vraagt en je krijgt zo’n flesje met fabrieks jus. Restaurants die er dan ook nog vijf euro voor vragen, belachelijk. Gelukkig is dat hier dus niet zo!

 

Plog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdag

Plog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdag

Plog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdag

Vrijmarkt

Donderdag met Bevrijdingsdag/Hemelvaart zijn mama, m’n half zus, neefje, Beau en ik naar een vrijmarkt geweest. Het ontzettend lekker weer. Een soort verlate koningsdag, die vrijmarkt was hier in de buurt helemaal niks door het slechte weer.

Daarna zijn we nog heerlijk een ijsje gaan eten bij de beste ijssalon hier in de buurt. Ik had een bolletje witte chocolade een cookie dough. Het is echt heerlijk ijs, dus dat was echt lekker genieten!

Plog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdag

Plog: fietsen, lunchen en bevrijdingsdag

 

Vrijdag heb ik de hele dag buiten gewerkt en gezeten met Beau. Wat was het super lekker weer zeg!

Ik maakte deze schattige foto van Beau. Ze is model gevraagd voor een heel bekend kleding merk. Super leuk. Ik kan er nog niet zoveel over zeggen, dat komt nog. Echt super leuk! Ik ben heel benieuwd!

 

Hebben jullie nog leuke plannen met dit mooie weer? 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  7 mei 2016 at 08:03

  Wat een fijn weekje! Lekker genieten van het zonnetje met Beau 🙂

  • Reply
   Juul
   8 mei 2016 at 06:34

   Komt helemaal goed! Het badje staat nu op, dus lekker zwemmen 🙂

  Leave a Reply