Juul momsweek

Plog: eerste moederdag, barbecue en ziekenbezoek

Afgelopen week was mijn allereerste moederdag, gingen we barbecuen en ik kreeg een iets te toepasselijk tijdschrift in een winkel.


Afgelopen zondag was mijn allereerste moederdag! Naja, nu hebben we het verder niet echt gevierd, maar het was wel even een dag waarbij ik stilstond hoeveel er is veranderd afgelopen ander half jaar.

’s Avonds zijn we heerlijk gaan barbecuen. Het was echt zo lekker! Helaas hadden we wat opstart problemen omdat de stoppen eruit klaptte. Stiekem vind ik dat er niks boven een echte barbecue met houtskooltjes gaat.

De afgelopen week heb ik Beau veel in de tuin laten slapen.

 

Let u even op het tweede kopje. Ik kreeg dit blad bij de Kruidvat toen ik daar wat kocht. Of de cassière leest mijn blog of ze had haar vermoedens doordat ik met een kinderwagen liep. Ik kon er wel erg om lachen, haha.

 

Deze foto vind ik zo schattig. Beau net wakker en ik helemaal beroerd van de hooikoorts haha.

 

Dit is dé perfecte BB Cream en hij ruikt zo lekker! Ik kreeg hem van iemand en wat ben ik er blij mee! Eindelijk de perfecte kleur en het is echt een super fijne BB cream van Estée Lauder.

Beau en ik zijn veel buiten geweest. Lekker in de tuin gewerkt of ergens anders buiten. Van de week hebben we ook nog een rondje gelopen in het bos met m’n beste vriendin.

M’n mama ging op ziekenbezoek, ik was meegegaan en heb een flink stuk gewandeld terwijl zij daar was, want we zouden daarna naar het strand gaan. Ze had goed haar best gedaan wat betreft de cadeau’s.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  17 mei 2016 at 18:02

  Fijn weekje was dit, genieten van de zon! Je moeder mag voortaan ook wel langskomen bij mij als ik ziek ben hoor! ?

  • Reply
   Juul
   22 mei 2016 at 15:48

   Haha, ik zal het doorgeven!

  Leave a Reply