Juul Persoonlijk

Persoonlijke update: klierkoorts

In mijn blogje ‘pfeiffer en een baby‘ vertelde ik al dat ik klierkoorts/pfeiffer heb. Maar hoe gaat het nu vier maanden nadat ik uit het ziekenhuis ben?

line

Laat ik wel voorop stellen dat ik mezelf niet zielig vind en niet zeg dat ik het ‘oh zo zwaar’ heb. Er zijn namelijk mama’s die het een stuk zwaarder hebben. Aangezien ik veel vraag krijg hoe het nu met me gaat, beantwoord ik deze vraag in deze blog.

 

pfeiffer, ziekenhuis, klierkoorts, pfeiffer en een baby, lief klein geluk, Persoonlijke update: klierkoorts

 

Het is niet altijd even makkelijk moet ik gelijk zeggen. Er zijn dagen dat ik heel boos kan worden omdat mijn lichaam niet meewerkt. Ik wil wel maar het lukt niet. Zo frustrerend!

 

Qua vermoeidheid door de pfeiffer, gaat het bij mij nog steeds niet zo goed dus. Sinds ik uit het ziekenhuis ben gaat het steeds beter, dat zeker. Helaas heb ik nu ongeveer om de week een flinke dip, waarbij alles teveel is. Het hangt er echt vanaf, soms duurt dit een dag en soms een hele week of langer. Het liefste slaap ik de hele dag. Maar dat kan natuurlijk niet als je mama bent. Soms ben ik een week te druk geweest waardoor ik het de dagen of de week daarna erg zwaar heb.

 

Ik wil snel te veel en als ik me een dag goed voel gebeurt het snel dat ik dan ook te veel doe. Laatst ben ik bijna achter het stuur in slaap gevallen. Even een eye-opener dat ik het dus echt even wat rustiger aan moet doen en naar mijn lichaam moet luisteren.

 

Bloggen wordt heel erg onderschat. Achter de schermen moet er ook veel gebeuren en dat ziet niet iedereen. Foto’s moeten gemaakt en bewerkt worden. Blogs moeten geschreven worden. Daarnaast gaat het dagelijksleven ook door. Er moet gekookt worden en ondertussen moet ik bovenal ook mama zijn. Want dat staat voorop.

Natuurlijk heb ik ook nog, verbaasd mij ook, een sociaalleven en de lieve jongen waar ik al een hele tijd mee date ondertussen. Binnenkort ga ik ook nog op vakantie dus moet er flink vooruit gewerkt worden voor de blog.

 

Zo modderen we een beetje aan en hopen we dat het steeds een stukje beter gaat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply