Geen categorie

Persoonlijke upda… Zzz

De laatste week zijn er maar een paar of geen blogs online gekomen. In een persoonlijke update vertel ik jullie waarom.

Ik baal echt verschrikkelijk. Mijn streven was om elke dag een blog online te krijgen. Maar momenteel ben ik weer zo verschrikkelijk moe door de Pfeiffer. Het beetje energie dat ik heb gaat dan natuurlijk ook naar Beau. 

Het is zo frustrerend als je wel wilt, maar gewoon niet de kracht kan vinden om iets te doen. Dan bedoel ik ook om bijvoorbeeld naar de winkel te gaan of even naar boven te lopen om iets te pakken. Het liefste slaap ik de hele dag, maar dat kan natuurlijk niet. 

Afijn, hopelijk zal het dipje snel weer over zijn. 

Zo, zijn jullie even op de hoogte van de stand van zaken en het hoe of waarom wat betreft de sporadische blogjes. 

Liefs, Juul

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marieke
  6 april 2016 at 18:43

  Jeetje wat vervelend voor je.. Als je wel wilt, maar als je het niet kan opbrengen!

  Ik herken het wel hoor!!

  Hopelijk krijg je snel weer de energie!

  Liefs

  • Reply
   Juul
   7 april 2016 at 12:51

   Wat lief, dankjewel voor je reactie! Liefs

 • Reply
  Diede
  9 april 2016 at 16:02

  You can do it, girl! ?

 • Leave a Reply