Over Lief Klein Geluk

Over Lief Klein Geluk | Lief Klein Geluk

 

Over Ons, Lief Klein Geluk, liefkleingeluk, Juul, Beau

 

Een hele tijd heb ik met het idee rond gelopen om weer wat te doen met fotografie, ik ben immers afgestudeerd fotograaf. Al wilde ik dit niet doen als verplichting. Ik wilde graag een eigen plek waar ik m’n creativiteit kwijt kon. Een specifiek onderwerp had ik nog niet gevonden en dat was de reden dat ik het plan maar bleef uitstellen. Toen ik mama werd was het idee van een mama blog geboren.

Het delen van alledaagse dingen, outfits van Beau en kletspraatjes houden over dingen die ik tegenkom in het dagelijks leven en natuurlijk ook voornamelijk in mijn leven als mama. Dat is ook de reden dat je van alles zal tegenkomen of terug kan vinden op mijn blog. Het is dan ook mijn persoonlijke blog, waar ik mijn persoonlijke mening geef over producten of dingen. Of de mening van een van mijn teamleden. Tips en adviezen die ik heb gekregen of gaandeweg zelf heb ontdekt.

Daarnaast zijn alle foto’s en teksten op Lief Klein Geluk door mij of in opdracht van Lief Klein Geluk gemaakt. Het is daarom niet toegestaan om foto’s of teksten zonder toestemming van mij persoonlijk te kopiëren, publiceren of voor andere doeleinden te gebruiken. Alle rechten zijn voorbehouden.

Nooit had ik gedacht dat je je zo gelukkig kon voelen door je kleintje. Zo is de naam Lief Klein Geluk ook ontstaan.
Het gelukkige gevoel dat bij mij is ontstaan door mijn dochtertje Beaudine Charlotte. Mama zijn is een van de mooiste dingen in het leven om te mogen zijn.

Veel lees plezier en vergeet vooral niet om een reactie achter te laten onder een artikel.

Heb je vragen, wil je iets kwijt of gewoon even kletsen? Je mag altijd een mailtje sturen naar  juul@liefkleingeluk.nl
Je kan ook contact opnemen via het contactformulier.

 

Lief Klein Geluk  | KvK: 68208480 | BTW-nr: NL208784639.B.01