Juul Lifestyle Outfit

Outfit: In to the woods

Deze casual chique camouflage/army blouse heb ik al behoorlijk vaak gedragen. Het is ondertussen wel een van mijn favorieten blouses.

Ik had mijn oog laten vallen op deze stoere camouflage/army print blouse bij de Most Wanted Boutique in Rotterdam. Op dat moment twijfelde ik en nam ik hem niet mee. Aangezien ik er toch elke keer weer aan moest denken bestelde ik hem online. En oh wat ben ik blij dat ik hem toch heb gekocht! Doordat hij heel licht én luchtig is hij ook super fijn voor de zomerse dagen. Hij is doorschijnend dus draag ik er een singlet onder.

 

De army blouse draag ik in combinatie met mijn favoriete witte skinny jeans van Esprit. De instappers die ik er onder draag zijn van Marc O’polo, ik kocht ze bij de Bijenkorf vorige zomer. Al had ik ze nog amper aangehad omdat ik met mijn zwangere buik (dikkere enkels) ze helemaal niet lekker vond zitten.  Ze zijn van suede, niet heel verstandig om daar het bos mee in te gaan, oeps. Verder draag ik een horloge van Tommy Hilfiger en mijn favoriete Ray-ban Aviator zonnebril. Wat vinden jullie van mijn initial kettinkje symbool voor Beau?

 

Voor de scherpe lezers: ik gebruik inderdaad zelf mijn kleine witte Longchamp tasje weer. Ik gebruik een grote donker blauwe Longchamp tas voor Beau. Aangezien nu met het mooie weer ik ook een vestje en andere dingen mee neem voor Beau.

 

Outfit, OOTD, Lief klein geluk, camouflage, army blouse, blouse, mostwantednl, Most Wanted, Ray-ban, Tommy Hilfiger, Esprit, Marc O'polo, fashion, lifestyle, Juliette Danique

Outfit, OOTD, Lief klein geluk, camouflage, army blouse, blouse, mostwantednl, Most Wanted, Ray-ban, Tommy Hilfiger, Esprit, Marc O'polo, fashion, lifestyle, Juliette Danique

 

Outfit, OOTD, Lief klein geluk, camouflage, army blouse, blouse, mostwantednl, Most Wanted, Ray-ban, Tommy Hilfiger, Esprit, Marc O'polo, fashion, lifestyle, Juliette Danique

Outfit, OOTD, Lief klein geluk, camouflage, army blouse, blouse, mostwantednl, Most Wanted, Ray-ban, Tommy Hilfiger, Esprit, Marc O'polo, fashion, lifestyle, Juliette Danique

Outfit, OOTD, Lief klein geluk, camouflage, army blouse, blouse, mostwantednl, Most Wanted, Ray-ban, Tommy Hilfiger, Esprit, Marc O'polo, fashion, lifestyle, Juliette Danique

Outfit, OOTD, Lief klein geluk, camouflage, army blouse, blouse, mostwantednl, Most Wanted, Ray-ban, Tommy Hilfiger, Esprit, Marc O'polo, fashion, lifestyle, Juliette Danique

 

Eerlijk is eerlijk, tijdens het maken van de foto’s was ik echt super beroerd. Helaas heb ik super erge last van hooikoorts en is dat sinds zaterdag zo erg dat ik de hele dag loop te snotteren en traan ogen heb. Ik heb de afgelopen nachten ook super beroerd geslapen en een hele erge dip van de pfeiffer. Kortom: ik voelde me niet zo geweldig.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Duede
  10 mei 2016 at 05:46

  Super leuke kleding en dat kettinkje is ook zoo leuk!! Beterschap voor jou en hopen dat de hooikoorts snel minder wordt!

  • Reply
   Juul
   10 mei 2016 at 11:18

   Lief! Dankjewel X

  Leave a Reply