Juul Lifestyle Outfit

Outfit: Crossjeans

Gister was zo’n dag dat m’n hoofd niet meewerkte, het regende en daardoor ook nog m’n haar verregend was.


M’n beste vriendinnetje schoot de foto’s terwijl ik in de regen poseerde. He, je moet er wat voor over hebben! Ik had de hoop op een goede foto door de drie bovengenoemde redenen (niet door het fotografisch talent van m’n beste vriendinnetje) al een beetje laten zakken.

 

Maar tot m’n grote verbazing kon ik er toch een paar selecteren.
Het shirt en de jeans die ik draag zijn van het merk Cross Jeans. De skinnyjeans is een high wasted variant, is stretch en zit als gegoten. Het shirt daarin tegen is iets korter. Door de drie kwart mouwen en de details van het rode borstzakje en de rode merkletters, vind ik hem wat sportiefs hebben. Ik ben groot fan van streepjes, dus deze past helemaal in mijn kast thuis.

 

Gistermiddag heb ik in een impulsieve actie nieuwe all stars gekocht. Ik zou boodschappen doen, alleen kwam ik dus met all stars thuis. Kan gebeuren. Ik heb altijd hoge all stars gehad en lage. Alleen hebben mijn hoge witte all stars de rondjes Amsterdamse bos (lees: modderpoelen) niet overleefd en waren ze niet meer te redden. Ik merkte dat ik ze toch echt wel mistte dus ik besloot om nieuwe te kopen.

 

De trenchcoat die ik draag kocht ik vorig jaar bij de WE. Echt een van mijn favoriete tussen-jassen.

 

Verder draag ik mijn horloge van DKNY en het armbandje van LOVY. Mijn oorbellen zijn echte pareloorbellen van Schoeffel.


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply