Juul Outfit

Outfit: casual chic

Mijn andere blazers kunnen de deur uit, want oh wat ben ik blij met mijn nieuwe witte blazer!

Deze herfstachtige zomerdagen zijn niks voor een koukleum als ik. Daarnaast is het het perfecte weer voor een blazer met driekwart mouwen. De ceintuur vind ik het echt afmaken.

 

Eindelijk heb ik weer eens wat voor mezelf gekocht inplaats voor Beau! Ken je dat: wanneer je opzoek bent naar kleding voor jezelf, je altijd met kleding voor een ander thuis komt? Dat heb ik dus al weken, haha. Of ik kon niks vinden wat ik nou echt leuk vond.

 

Ik draag de blazer op een legging van de H&M. Deze legging zit echt super lekker. Hij is van wat dikkere stof waardoor het ook weer niet voelt als een legging.

 

Wat ik altijd zo’n nadeel vind aan nieuwe All Stars is dat ik altijd zo’n last krijg van m’n voeten de eerste paar keren dat ik ze draag. Gister waren ze al bijna niet wit meer. Ik moest door een modderplas heen toen ik de auto uit stapte, ik kon hem wat ontwijken, maar alsnog ging dat niet helemaal goed, haha. Gelukkig heb ik ze kunnen redden!

 

Wauw, ik wist dat m’n haar pluisde na m’n zwangerschap, maar dit is wel heel erg haha.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Colinda
  4 juli 2016 at 18:51

  Misschien heb ik erover heen gelezen, maar waar heb je die blazer gekocht? Hij is gaaaf!

  • Reply
   Juul
   5 juli 2016 at 08:48

   Thanks! Ik was zo slim om het er niet in te zetten, haha. Bij de H&M!

  Leave a Reply