Juul Persoonlijk

Op vakantie naar Spanje!

Marble AMA Andalucía

Jaaaa! Eindelijk is het zover: we hebben een vakantie geboekt! En wat voor een! We gaan naar het heerlijke Spanje deze zomer. Dit wordt de eerste keer met het vliegtuig voor Beau. Super spannend en wat hebben we er zin in. Waar gaan we heen? Ik vertel jullie er vandaag meer over.

Spanje

Een van mijn favoriete vakantie landen is toch echt wel Spanje. Mijn oom en tante wonen er, maar ondanks dat vind ik de cultuur en vooral het weer super fijn daar. Mama besloot dat het tijd was om weer terug te gaan naar Spanje, omdat het al even geleden is dat we met het vliegtuig waren geweest.

Wij gaan heerlijk 10 dagen genieten in Marble AMA Andalucía. Dit ligt in zuid-Spanje tegen de grens van Portugal aan.

 

 

 

Regel dingen

Er moet van alles geregeld worden. Ondertussen loopt de aanvraag voor een identiteitskaart voor Beau en mijn paspoort moet nog aangevraagd worden. Misschien heb ik die in de tussentijd dat deze blog online komt al aangevraagd, hihi. Daarnaast moet ik gaan uitzoeken hoe het nou zit de formulieren voor het op vakantie gaan als enig ouder met je kindje. Ik weet dat er veel gedoe is qua papieren en vrijwaringen van de vader als je door de douane bij schiphol moet. Nu ben ik enig geregistreerd ouder van Beau, wat heel erg scheelt. Maar hoe toon ik dit aan bij de douane..? Dingen om dus nog goed uit te zoeken voordat we gaan want voor je het weet zitten we er al.

 

Wat gaan we allemaal doen?

Ik kijk er echt naar uit tien dagen niks te hoeven doen en heerlijk aan het zwembad of strand te zitten, uit eten te gaan en even te winkelen. Heerlijk met Beau en m’n moeder. Het hotel waar we zitten is een all-inclusive en zo zit er ook heerlijk een spa bij. Er zit in het hotel een auto verhuur, wat super fijn is. Ik zag namelijk dat er in de buurt het plaatsje Ayuntamiento de Lepe. Dit bevindt zich op een kwartiertje rijden van ons hotel. Verder heb ik eigenlijk nog niet echt gekeken wat er in de buurt zit. Ik wil ook niet m’n dagen al helemaal gaan vol plannen want dan wordt het moeten.

 

 

 

Ik ben super benieuwd en kijk echt heel erg uit naar onze vakantie! Gaan jullie nog weg dit jaar of blijven jullie lekker in Nederland?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply