momsweek Plog

Momsweek #21: lunchen, shoppen & gebroken pols

Allereerst wens ik jullie natuurlijk een hele fijne kerst! Ik ging deze week lunchen met m’n beste vriendinnetje. Shoppen met mama en ik brak mijn pols, oeps..  Kijken jullie mee naar een nieuw fotodagboek van onze week?

 

Normaal staat er op zondag altijd een Beau’s outfit online. Helaas kan ik mijn camera niet vasthouden. Ik liep ook een aantal dagen achter met blogposts, dus ik heb de boel een beetje opgeschoven en komt vandaag de mom’s week online in plaats van gisteren.

 

 

Vrijdag

Vorige week vrijdag had ik heerlijk even voor mezelf. Beau lag in diepe rust dus ik kon een serie kijken met een kopje thee, heerlijk!

 

 

Zaterdag

Het was weer eens tijd voor een selfie! Alleen Beau had er dus totaal geen zin in zoals je kan zien..

 

 

Maandag

Maandag ging ik onverwachts lunchen met mijn beste vriendinnetje. Zij kon even vrij krijgen van haar werk. We zijn daarna nog even de stad in geweest. Het was super gezellig en wat was het lekker weer!

 

 

 

Dinsdag

M’n mama was vrij dinsdag en we besloten om even naar de Middenwaard (winkelcentrum) te gaan. We waren flink geslaagd zoals je kan zien. Ik kocht bij de Prijs Mepper Outlet een speeltent voor Beau. Hoe leuk! Was nu echt maar iets van €7,- dus geen geld!

 

 

Het is natuurlijk geen hypermoderne speel tipi zoals iedereen tegenwoordig heeft. Maar het is maar om mee te spelen en je kan hem super makkelijk weer opvouwen tot een klein compact pakketje!

 

Donderdag

Donderdag had een plottwist. Ik was dinsdag onderuit gegaan thuis. De klap had ik opgevangen met mijn hand en dit was niet helemaal goed gegaan. Eigenlijk dacht ik dat ik gewoon een spiertje had verrekt of iets. Dus ik ging pas na twee dagen naar de huisarts omdat ik niet kon slapen van de pijn.

Zij wist vrijwel zeker dat het gebroken was. Ik dacht op dat moment nog dat het wel zou meevallen. Toen ik uiteindelijk op de spoedeisende hulp foto’s had laten maken, kreeg ik al snel te horen dat ik drie breuken had in mijn pols.. Lekker handig weer, harry.

 

 

Hij was toch wel een beetje blauw als ik het zo bekijk op de foto, hahaha.

 

 

Vrijdag

Vrijdag ben ik uiteindelijk terug gegaan naar het ziekenhuis. Ik bleef heel erg veel pijn houden en pijnstillers werkte niet. Na wat onderzoekjes moest nu ook mijn elleboog op de foto omdat ze vermoedde dat deze ook was gebroken.

Gelukkig was dat niet het geval! Helaas hebben we er wel 4,5 uur voor in het ziekenhuis gezeten.. Ik heb nu hele sterke pijnstilling meegekregen wat gelukkig wel helpt!

 

 

Ik heb nu tijdelijk spalk gips. Volgende week krijg ik ‘normaal’ gips en kan ik weer een tijdje vooruit.. Pfff..

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kelly
  25 december 2016 at 15:43

  Oei! Dat is niet tof een gebroken pols, en wat een hoge pijngrens heb jij zeg als je er nog 2 dagen mee rond hebt gelopen terwijl het maar liefst op 3 plaatsen gebroken is! Heel veel sterkte en beterschap, ik hoop dat dat een beetje gaat lukken met de verzorging van je meisje! Fijne feestdagen!

 • Reply
  Mathilde
  25 december 2016 at 16:14

  Oooo Juul, wat vervelend! Hoop dat je inmiddels weer een beetje vooruit kan. Beterschap liefs Mathilde

 • Leave a Reply