Juul momsweek

Momsweek #17 | bloggen, hema & consultatie bureau

Wat gaan de weken opeens snel voorbij zeg! Alweer tijd voor een nieuwe mom’s week. Zoals je al in de vlog kon zien gingen we deze week naar het consultatie bureau, de hema en was ik veel thuis aan het werk. Kijken jullie mee?

Ik had weer heel erg veel last van mijn pfeiffer deze week en daardoor moest ik sommige dagen écht rustiger aan doen.

 

img_8983

 

Maandag

Beau lag maandag zo lekker te slapen in haar bedje tussen en middag. Haar lievelings konijn lag lekker op haar rug, haha.

 

snapseed

 

Dinsdag

Onze Hema is net helemaal verbouwd en super mooi geworden! Hema heeft echt zo onwijs lekker gebak, ik ben echt fan van hun gebakjes. Dit is echt mijn favoriet, een hazelnootgebakje. Maar de carrotcake is ook echt een aanrader!

 

snapseed

 

Woensdag 

We gingen woensdag op zieken bezoek. Er heeft afgelopen maand niet meer elke dag een blog online e gestaan. De reden hiervoor heeft hier dan ook mee te maken, verder wil ik daar niet op ingaan omdat ik het positief wil houden.

Wel wil ik er over kwijt dat het dusdanig impact had op ons gezin dat we hier aardig van de kaart van zijn geweest.

 

snapseed

 

Donderdag

Om 8.30 uur hadden we een afspraak bij het Consultatie Bureau. Zoals je misschien in de vlog hebt  gezien, waren we weer eens te laat.. Gelukkig was met maar twee minuten en was de arts ook wat later. Vroeger was ik echt áltijd te laat, de laatste jaren gaat het super goed en ben ik vaak zelfs veel te vroeg.

Met die pfeiffer kan ik gewoon m’n bed niet uitkomen, dus vroege afspraken zijn alleen dus nog een dingetje..

 

snapseed

 

’s Middags ontving ik hét fotoboek van Beau haar eerste jaar. Hier komt maandag Eem blog over online.

 

snapseed

 

Vrijdag

Vrijdag heb ik heel veel foto’s gemaakt voor de blog en vooruit gewerkt. Heerlijk zo’n productieve dag!

 

snapseed

De planning loopt weer vooruit, echt fijn!

img_8999

Deze quote wordt echt mijn lijfspreuk! Ik wil altijd iedereen tevreden houden en dat kán gewoon niet. Voortaan als ik weer eens geen nee durf te zeggen, pak ik deze quote erbij.

P

Hebbem jullie ook van die life-quotes?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply