momsweek

Momsweek 28: hardlopend en met slaapgebrek de week door

Deze week begon ik met hardlopen en is Beau de hele week al koortsig (40 graden en hoger) en dat vooral ’s nachts. Waardoor de nachten echt gebroken zijn. In deze nieuwe momsweek laat ik jullie zien wat we allemaal hebben gedaan deze week!

 

Zaterdag

Vorige week zaterdag besloot ik met een van m’n best vriendinnen om te beginnen met hardlopen. We hadden 4 km gerend, iets wat we niet hadden verwacht voor de eerste keer. Nadat we terug kwamen had haar mama een heerlijke Sato soep gemaakt, hmmm.

Zondag

Zondag gingen we even naar de supermarkt. Beau wil dan altijd met zo’n kinderen boodschappenwagentje lopen. Alleen had ze deze keer besloten de hele winkel door te rennen.. Uit eindelijk eindigde ze dus zelf in het karretje omdat ik er helemaal klaar mee was en eigenlijk vond ze het wel helemaal prima, haha.

Samen met mama ging ik nog even Enkhuizen in. Er zou een leuk marktje zijn op de dijk waar we heen gingen. wat eigenlijk helemaal niks voorstelde haha. Het was heerlijk weer zondag, ondanks de bewolking af en toe.

Maandag

Maandags gaat Beau naar het kinderdagverblijf. Ze rende weer vol goede moed naar de deur, alleen toen mama weg ging was het even huilen, haha. Maar dat komt omdat ze gewoon niet zo lekker is. ’s Nachts was het al een drama doordat ze de rest van haar kiesjes krijgt (denk ik), heeft ze last van koorts.

 

Ondanks de brakke nacht ben ik gelijk na het afzetten van Beau weer gaan hardlopen. Het was echt heerlijk weer om te lopen! Daarnaast valt het me ook mee hoe het met m’n conditie is gesteld 🙂

’s Middags ging ik naar het gemeente huis om ein-de-lijk m’n paspoort eens te verlengen. Dat zijn dingen die ik dus vergeet of geen zin in heb en het dan uitstel. Nu moest het echt gebeuren want in mei worden die tarieven altijd omhoog geschroefd en over een tijdje heb ik hem nodig.

Dinsdag

Na echt een nog beroerdere nacht dat maandag, besloot ik dinsdag even voor mezelf te kiezen en echt niks te doen. Uit te rusten. Aangezien ik na zoveel slaapgebrek vaak een pfeiffer dip krijg, waardoor mijn lichaam minimaal een week van slag is en ik bijna alleen maar slaap.

Toen ik Beau ging ophalen van het kinderdagverblijf wilde ze helemaal niet mee, maar nog even lekker met de duplo spelen, hihi. Zo fijn dat ze het zo naar haar zin heeft!

Woensdag

Woensdag ochtend ging ik weer hardlopen nadat ik Beau op het kinderdagverblijf had afgezet. Volgende week heb ik het super druk en komt er niks van en gaat Beau maar één dag naar het kinderdagverblijf. Nu moest ik er dus even van profiteren haha.

’s Middags ging ik hard aan de slag. Omdat ik wat updates aan het uitvoeren was en foto’s aan het bewerken op mijn mac ging ik verder op m’n laptop.

Ik had een tijde geleden een perspakket gehad van Playmobil. Deze moest ik altijd nog fotograferen voor een artikel op de blog, maar dit vergat ik steeds. Ik dacht ‘dat doe ik even’, nou mooi niet dus. Ik ben er ruim 1,5 uur mee bezig geweest om het in elkaar te zetten. Dat viel even tegen!

Donderdag

Donderdag ochtend moesten Beau en ik wat voor het avondeten halen. Kijk haar blije hoofdje als ze met een karretje mag lopen, hihi.

Vrijdag

’s Ochtends ging ik samen met mijn beste vriendin Sandra hardlopen langs het markermeer/ijselmeer. Beau was mee in de kinderwagen en vond het helemaal geweldig. Uiteindelijk hebben heel rustig aan gedaan en vooral ook genoten van het uitzicht hihi.

En we kwamen langs de hertjes! Dit was de enige die we van dichtbij konden bewonderen, de rest stond aan de andere kant, haha. Daarna werden we ingesloten door allemaal eenden die dachten dat we brood mee hadden. Ik ben doodsbenauwd voor eenden dus dat was even een dingetje, haha.

 

Zo dat was onze week weer. Tot volgende week! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Patricia | TwijfelMoeder
    22 april 2017 at 05:23

    Kids en karretjes. Ik vind het altijd schattig, maar ben benieuwd of het tzt met onze zoon ook een succes is.

  • Leave a Reply