momsweek

Momsweek 25: lammetjes, consultatiebureau & pasfoto’s

momsweek, plog, week in foto's, mama blog, blog, blogger

Het is alweer zaterdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe momsweek. Hierin laat ik snapshots zien van de afgelopen week. Deze week gingen we naar de eerste lammetjes kijken, moesten we naar het consultatie bureau en liet ik pasfoto’s maken.

Zondag

Vorige week zondag was het zover: we mochten de eerste lammetjes bewonderen! Een super leuke ervaring en Beau is gek op dieren, dus die vondt het prachtig. De schaapjes voeren en aaien, ze vondt het prachtig.

Het was zo schattig, ze begon helemaal te gillen dat het schaapje zo dichtbij kwam. Ze vond het zo mooi!

Maandag

Maandag ontving ik van Garnier deze Micellaire reiniginsgel. Binnenkort komt hier een blogje over online. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten ervan, maar ik ben verbaasd over het resultaat!

 

Dinsdag

Ik had een beschermhoes besteld voor mijn macbook. Zo kunnen er geen krassen op komen. Ik kon hem er echt super makkelijk op krijgen en vond het marble echt een super neutrale en mooie uitstraling hebben. Ik ben er echt heel blij mee.

Donderdag

Het was al een hele tijd geleden dat we voor het laatst bij het consultatie bureau waren geweest. Donderdag was het zover en mochten we weer. Ik was heel benieuwd hoe veel Beau zou zijn gegroeid. Ze groeit de laatste weken echt als kool en is nu dan ook 81 cm. Qua gewicht en lengte zit ze echt precies op het gemiddelde. Qua ontwikkeling ligt ze iets op voor. Zo stapelt ze al hele torens en is haar motoriek het super goed.

Nog even een foto van ons twee. Beau haar boeven koppie zegt genoeg 😉

Vrijdag

Gister had ik een belangrijke afspraak. Mijn beste vriendinnetje paste in de tussentijd even op Beau en ik kreeg deze foto toegestuurd. Ze was lekker in de tuin aan het spelen met haar bal. Het was zulk mooi weer dat een jas bijna niet nodig was in de zon! Heerlijk. Overigens ging ze niet veel later onderuit in een plas en was haar broek helemaal doorweekt, haha. Gelukkig heeft het witte blousje het overleefd!

Nog een keer die ellenlange roltrap op. Vorige week was ik hier ook, er was toen alleen wat mis gegaan met de afspraak. Maar nu ging ie wel door!

Binnenkort gaan we op vakantie en ik moet dus een identiteitskaart/paspoort aan gaan vragen voor Beau. Vrijdag had ik pasfoto’s laten maken. Ze zijn zo leuk geworden! Mevrouw ging eerst drie gekke bekken trekken maar daarna kwamen deze twee eruit. Ze waren goed gekeurd en de identiteitskaart is aangevraagd, yay. Nu mijn eigen paspoort nog, als ik dat niet weer elke keer ga vergeten, haha.

 

Dit was alweer onze week.. Tot volgende week!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply