momsweek

Momsweek 27: een drukke week

Jeetje wat was het een drukke week! Zo ging ik maandag naar vriendinnetje Kim, ging Beau voor het eerst 2,5 dagen naar het kinderdagverblijf en waren we er veel op uit. Kortom: het was een drukke week. Kijken jullie weer gezellig mee?

Maandag

Maandag was het even ochtendspits bij ons in huis. Ik moest Beau om halfnegen op het kinderdagverblijf af hebben gezet. Nu ben ik al geen held met opstaan, maar ik heb dus ook een dochter die totaal geen held is met vroeg opstaan. Het schoot niet echt op zo, haha. Ik had tussen 9.30 en 10.00 uur afgesproken met Kim van ALBOE.nl. Ik moest nog een stuk rijden en had al ergens een vermoeden dat ik noooooit op tijd zou gaan komen.. Ik was er uiteindelijk om 10.30 geloof ik, netjes te laat haha.

 

Ik maakte foto’s van Kim & Mila. Ze zijn (al zeg ik het zelf hihi) heel erg leuk geworden! Zo fijn dat ik echt wat heb nog aan mijn fotografie opleiding. Het is ook echt een van de dingen die ik het allerleukste vindt om te doen: mooie alledaagse momenten vastleggen.

 

Dinsdag

Mijn beste vriendinnetje kocht deze foundation voor me bij de Rituals. Zij woont er namelijk vlakbij dus dat was net zo handig. Ik was heel benieuwd naar deze foundation en had nog een cadeaubon liggen. Het is een fijne foundation, hij is alleen net iets te oranje voor mijn huid, dus ik moet hem mengen. Ik heb hem nu net één keer gebruikt, maar voor wat ik er zo op het eerste gezicht (ha, die is toepasselijk) van vindt is ie heel fijn.

Woensdag

Beau werd even rustig wakker in bed met nijn, de tv en een flesje melk. Nadat mama haar uit bed had gehaald om naar het kinderdagverblijf te gaan. Zo kon mama zich even aankleden en het in de gaten houden.

Dit onwijs toepasselijke fotolijstje met kaartje kocht ik bij de blokker. Even een reminder om je dromen achter na te jagen 🙂

 

Ook kocht ik een paastak! Zo gezellig altijd. Het huis wordt langzamerhand weer een beetje in paas sferen gebracht.

Donderdag

Donderdag ochtend was ik met Beau in Amsterdam bij mijn vriendinnetje Wilma. ’s middags nadat Beau had geslapen waren we nog even richting Sandra, m’n beste vriendinnetje, gegaan en gingen we gezellig even naar buiten. Het was zulk lekker weer!

Heerlijk wandelen in het zonnetje!

En we namen heerlijk een 4-uurtje bij de Hema! Ohhh die carrot cake is zo lekker! Ik kan er echt naar uit kijken om er weer heen te gaan.

Vrijdag

Na een iets te drukke week voor Beau had ze donderdag nacht bedacht dat het genoeg was. Ze wilde niet meer slapen en was van 0.30 uur tot 4.30 klaar wakker. Vervolgens had ze nog wel geslapen van half vijf tot 8 uur.

’s Ochtends gingen we naar de supermarkt, waar zo’n tablet hangt. Beau rent dan al vanaf het begin van de supermarkt naar dat ding toe, ze weet precies waar die hangt haha.

We kregen nieuwe schoentjes binnen! Ik ben er zoooo ontzettend blij mee! Beau heeft een groeispeurt gehad dus alle schoentjes werden een beetje krap..

Lekker met een bakje propercorn, nieuwe schoentjes en een nieuw vestje in het zonnetje in de tuin!

Het nieuwe vestje van Billie Blush (die ik over kocht van Yvon) moest ook even op de foto natuurlijk. Wat is ie leuk met de gouden details en subtiele glittertjes.

Deze foto maakte ik van de week samen met Beau. Die wilde ik ook nog even delen maar ik weet niet meer precies welke dag het was, hihi.

 

 

Wat een drukke week was het! Hebben jullie ook zo genoten van het weer?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply