momsweek

Momsweek 26: eerste keer kinderdagverblijf, jarig & groot cadeau

Momsweek, photo diary, onze week in foto's, mama blog, blog, blogger, lifestyle blog

Het is weer tijd voor een momsweek en deze week ging Beau voor de eerst keer naar het kinderdagverblijf, was ik jarig en gingen we heerlijk naar de speeltuin. Oh ja en ik kocht een heel groot (verjaardag) cadeau voor mezelf.. Kijken jullie mee?

Zaterdag

Vorige week zaterdag ging ik gezellig even met m’n moeder naar Hoorn. Daar dronken we heerlijk even koffie tijdens het door de stad slenteren. Uiteindelijk hebben we namelijk eigenlijk niks gekocht. Ik had nog een cadeaubon van de Rituals die zondag zou verlopen en ik wilde even bij de winkel daar kijken omdat ik deze niet online kon uitgeven. Helaas vond ik op dat moment niks, maar heeft mijn beste vriendinnetje gister nog wat voor mij gehaald.

 

Maandag

Maandag was het zover! De aller eerste keer naar het kinderdagverblijf. Het was nog een proefdag, dus Beau ging maar een paar uurtjes. Het ging hartstikke goed! Mevrouw had er helemaal geen probleem mee dat mama weg ging en was alweer aan het spelen voordat ik gedag kon zeggen. Ik ben heel blij dat dit nu kan. Het is zo goed voor haar ontwikkeling en Beau is echt super sociaal.

Toen ik haar kwam ophalen zat ze lekker te puzzelen. Of nou ja.. De puzzelstukjes proberen erin te krijgen en vervolgens op de grond te gooien, haha. Het is echt een boefje hoor!

Dinsdag

Dinsdag ochtend was het al vroeg heel lekker weer met het zonnetje wat scheen. Het liefste ben ik buiten met mooi weer en Beau ook. We gingen naar de speeltuin, waar ze zich heel goed heeft vermaakt. Heerlijk schommelen en van de glijbaan af.

In de middag ging ze weer een paar uurtjes naar het kinderdagverblijf en wederom was het een groot succes 🙂

Woensdag

15 maart was ik jarig en haalde mama lekker gebak bij de bakker. Ik vier mijn verjaardag namelijk verder niet en wilde er toch een beetje aandacht aan besteden. In m’n weekvlog die aanstaande dinsdag online komt vertel ik wat ik van mijn mama en Beau heb gekregen.

Voor mezelf kocht ik een iMac! Sinds 3 maart ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf een laptop werkt het allemaal toch niet super fijn. Ik wilde heel graag een iMac en dit was eigenlijk wel de reden om er een aan te schaffen. Ik ben er zo blij mee! Hier staat ie trouwens op m’n kamer, op een tijdelijk bureau. Het was al donker dat ik deze foto maakte, normaal is het heel licht op m’n kamer hoor, hihi.

Woensdags moest ik ook nog even langs de garage voor een – wat ik dacht – sterretje in m’n ruit. Dit bleek uit eindelijk steenslag te zijn en daar konden ze niks aan doen. De man van Carglass vond het sneu dat ik er helemaal heen was komen rijden (20 minuten) voor niks en vroeg of ie m’n ruiten moest schoonmaken en auto zou uitzuigen terwijl ik lekker koffie dronk. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer vragen! Wat een service 🙂

 

Donderdag

Eindelijk had ik Beau haar identiteitskaart opgehaald bij het gemeente huis. Die is binnen! Hoe leuk is die pasfoto geworden! Ik vind hem zo schattig, hihi.

Ik nam nog een video op. De ‘Mommy Tag’. Die komt ergens volgende week online. Ik moest hem nog een keer overdoen omdat ie niet helemaal scherp was (arghh..). Uiteindelijk ergerde ik me eraan dat ik er niet helemaal op stond, maar ik ga hem toch gewoon online zetten.

Daarna kwam mijn beste vriendinnetje en gingen we heerlijk weer met Beau naar de speeltuin!

Gezellig met tante San!

 

Deze foto vind ik zo lief! Ik had gelijk foto’s gemaakt voor de outfit van Beau die morgen online komt. Aangezien de weersvoorspelling voor komende dagen nou niet heel erg fijn waren.. Moesten we er natuurlijk nog even van profiteren.

Beau had nog heerlijk in de zandbak gespeeld terwijl mama op de schommel zat, hihi.

Vrijdag

Na helse nacht nummer drie door een hele vervelende en hardnekkige verkoudheid van Beau was mama helemaal bekaf. Het plan was om de hele dag lekker rustig aan te doen. We gingen even snel boodschappen doen. Beau vindt het geweldig om met het karretje te lopen. Helaas vind ze het niet zo leuk als mama hem even aanraakt want dan laat ze los en heeft ze zoiets ‘dan neem jij hem maar mee’, haha. Gelukkig luistert ze super goed in de supermarkt en pakt ze alleen de dingen waarvan ik zeg dat ze het in het karretje mag doen!

 

Lekker bij mama op schoot liggen en de musical Alice in Wonderland van K3 kijken terwijl je je niet zo lekker voelt.

 

Beau krijgt krulletjes! Althans, als haar haartjes net gewassen zijn haha. Ze zijn al snel in geen velden of wegen meer te bekennen.

Ik ontving van Etos nog een super leuk pakketje. Later hier meer over op de blog.

Vrijdag patat-dag! Niet dat wij elke vrijdag patat eten, maar het klonk wel leuk haha. Wij aten ’s avonds heerlijk een patatje oorlog.

 

 

Zo dit was onze week weer. Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer? Ik ben benieuwd of jullie een patat-dag hebben?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kelly
    18 maart 2017 at 12:30

    Wat fijn dat Beau het leuk vond bij het kinderdagverblijf! Echt een schatje is het hihi. Oehh een iMac als verjaardagscadeau, wauw! Wij hebben er sinds kort ook een en ik ben er zo blij mee, ben het met je eens dat je op een ‘vaste’ computer lekkerder werkt ?
    Wij hebben geen patat dag maar ik vind het wel een leuk idee, wie weet dat ik het ga introduceren haha

  • Leave a Reply