momsweek

Momsweek #23: auto kapot, zwemmen & eerste keer tandarts

Deze week ging mijn auto kapot, gingen Beau en ik twee keer zwemmen en ging Beau voor het eerst naar de tandarts! Beet ze de vingers van de tandarts eraf of is het goed gegaan? Je leest het in onze nieuwe mom’sweek!

 

 

Zondag

Zondag zou ik gaan zwemmen met m’n beste vriendinnetje en Beau in Den Haag. Helaas was ik nog geen half uur onderweg of mijn koppelingshevel brak. Hierdoor kon ik niet meer rijden en werd mijn auto opgehaald door een sleepwagen en naar de garage gebracht.

Gelukkig kon mijn beste vriendinnetje hierheen komen en zijn we alsnog gaan zwemmen 🙂

 

Beau aan het genieten tijdens het zwemmen!

Maandag

Maandag ontving ik de brief dat Beau definitief is ingeschreven bij de peuterspeelzaal.. Ondanks dat het nog een tijdje duurt voordat ze gaat starten (september), gaat het allemaal wel heel erg snel..

Ook ontving ik maandag een leuk pakketje waar ik binnenkort meer over vertel!

Donderdag

Donderdag ging Beau voor het eerst naar de tandarts, spannend! Oké nee dat viel wel mee. Ik was wel heel nieuwsgierig hoe ze zou reageren op de tandarts. Toch vreemd als iemand opeens in je mond wil kijken met een raar stokje.

Hier zit Beau bij mijn moeder (oma) op schoot. We moesten namelijk allemaal voor controle en Beau mocht als laatste. Ze deed het super goed! De tandarts mocht gewoon kijken en ze kreeg een zonnebril van de tandarts op als afleiding. Haar gebit zag er goed uit en is ook bijna compleet!

Nadat we klaar waren bij de tandarts waren geweest gingen we heerlijk een gebakje eten bij de Hema. Ik had een carrotcake, die vind ik zo onwijs lekker bij de Hema!

M’n nieuwe favoriete snack is Propercorn, ohhhh wat is dat lekker! Het is de Propercorn variant ‘Sweet & salt’.

Vrijdag

We gingen samen met vriendinnetje Anne en haar dochtertje nog een keer lekker zwemmen! Beau is helemaal weg van haar gietertje en emmertje. Het was super gezellig! Helaas was het water wel wat koud in het zwembad..

 

Na het zwemmen gaan we natuurlijk nog een …

Patatje eten! Op de een of andere manier is dat een soort traditie, altijd als ik heb gezwommen heb ik trek in patat, hihi.

Dus ja, voor de tweede keer deze week at ik patat, hmm.

Als toetje hadden we een beker met hele lekkere soft ijs! Uiteindelijk hebben de mama’s die maar opgegeten, haha.

De rest van de week eten Beau en ik overigens gewoon hartstikke gezond. Af en toe moet een cheatday kunnen 😉

Toen we thuis kwamen na een vermoeiende zwemochtend en Beau een middagdutje had gedaan, was er een heel leuk pakje bezorgd. We kregen van Vtech de nieuwste Zoef Zoef dieren speeltuin! Beau is er verschrikkelijk mee verwend. Binnenkort hier meer over op de blog!

 

Dit was alweer onze week! Gaan jullie wel eens zwemmen? Hebben jullie dan ook zo’n soort patat-traditie? 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply