momsweek

Momsweek #21: sinterklaas & interview VROUW

Afgelopen week vierde we Sinterklaas en stond ik op VROUW.nl! Kijken jullie mee naar mijn Momsweek?

 

Vrijdag

Vrijdagmiddag vierde we al Sinterklaas. Ik vond het zielig om Beau net voor het slapen de cadeautjes te geven en haar vervolgens gelijk in bed te moeten leggen. Daarom besloot ik het ’s middags al te vieren. Van Playmobil kreeg Beau een meeneemboerderij! Ze speelt er elke dag mee en vindt hem echt super. Er komt nog een apart artikel hierover op de blog.

 

 

 

Zaterdag

Zaterdagochtend was Beau helemaal klaar voor de outfit foto’s die we nog moesten maken. Deze kon je in Beau’s outfit van afgelopen zondag zien en hier terug lezen. Kijk hoe schattig ze erbij staat en wat wordt ze toch onwijs groot! Het is zo’n cliché maar het gaat echt heel erg hard!

 

 

 

Zondag

Mijn oom en tante kwamen op visite zondag. We hadden lekker verse appelflappen gehaald en ik nam een kersenflap. Wat was ik blij want die heb ik hier in de buurt echt nog nooit gezien! Ik vind ze echt zoooooo lekker 🙂

 

 

 

Maandag

Toen we maandag richting het tuincentrum wilde gaan om alvast een kerstboom te halen, moesten we dus ontzettend krabben! Wat vind ik dat altijd vreselijk, maar het is evengoed wel een mooi plaatje hihi.

 

 

We verlieten het tuincentrum met twee kerstbomen. Een voor ons en een voor een vriendin van mijn moeder, die hadden we ook maar gelijk meegenomen als we er toch zijn. Het paste maar nét in de auto.

Dat hoofd van Beau, haha. Ze was zo ontzettend moe, viel twee minuten na deze foto ook in slaap. Het was ook nog eens heel erg koud in het tuincentrum. Normaal is het er op zich wel lekker warm, maar dit viel zo ontzettend tegen. Mijn handen waren zo koud dat mijn telefoon er amper op reageerde. We zijn verder dan ook niet heel lang gebleven daar. Normaal komen we nooit bij dit tuincentrum. Ik vind het altijd erg leuk om (vooral met kerst) daar rond te kijken, maar hier ga ik echt nooit meer heen!

 

 

Dinsdag

Dinsdag ging ik Isa (onze hond) uitlaten samen met Beau en jeetje wat was het koouuuddd, brrr! Ik moet wel toegeven dat de vorst wel hele mooie plaatjes oplevert.

 

 

 

Woensdag

Woensdagavond was ik helemaal uitgeteld ’s avonds. Ik was dus lekker op de bank geploft en had een date met een serie!

 

 

Donderdag

Donderdag had ik als lunch een salade gehaald. Het was een caesar salad. Super lekker, deze is van de Jumbo en echt een aanrader 🙂  (niet gesponsord trouwens want dan zet ik het er nadrukkelijk bij).

 

 

Ik kocht ook heerlijk blad mandarijnen. Dit zijn echt de aller lekkerste! Zelfs Beau vindt ze heerlijk, haha.

 

 

Vrijdag

Donderdag stond ik op VROUW.nl! Ik was gevraagd voor een interview over in slaap vallen achter het stuur. Echt leuk dat ik ervoor gevraagd was! Je kan het artikel hier terug lezen. Nogmaals heel erg bedankt Maaike 🙂

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply