Juul momsweek Plog

Momsweek 24: verstandskies verwijderd, officieel bedrijf en rustige vrijdag

Het is weer tijd voor een nieuwe momsweek! Deze week moest m’n verstandskies er opeens uit worden gehaald en schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel en is Lief Klein Geluk officieel mijn bedrijf! Lezen jullie gezellig mee?

 

Stiekem was deze gezellige foto met Kim van ALBOE.nl nog van de negenmaanden beurs. Maar ik vind hem zo leuk dat ik hem toch nog wel heel graag wil delen. Het was echt een hele gezellige dag!

Nog even een selfie geschoten in de spiegel terwijl ik wachtte op Denise & Kim.

Nadatnik met Kim en Denise als afsluiting nog heerlijk had gegeten bij de Ikea hadden we afscheid genomen. Ik ben daarna weer naar boven gegaan omdat ik compleet was vergeten om een kaneelbroodje te halen. Ik ben echt fan van de kaneelbroodjes van Ikea! Wat zijn die onwijs lekker zeg, hmmm..

Maandagavond had ik een cursus reanimatie en AED. Ik heb al een keer (succesvol) gereanimeerd, maar wilde al tijden in het burger AED team. Dan zit je in het sms bestand wanneer er in je omgeving binnen een straal van 6 km gereanimeerd moet worden. Na een lange avond cursus ben ik geslaagd en heb ik m’n papieren binnen! Hoera!

Al dagen liep ik rond met verschrikkelijke mihraine achtige hoofdpijn. Ik kon niet eens meer normaal nadenken. M’n verstandskies moest er nog uit, maar vorige keer was het zo tegengevallen dat ik weigerde om terug te gaan voor m’n andere kies. En als ik iets weiger, dan weiger ik ook tot ik een ons weeg 😉
Nu was de hoofdpijn niet te harden en mama herkende mijn klachten van haar verstandskiezen. Toch maar gebeld met de kaakchirurg en ik kon woensdag terecht. Na 7 (!!!) Verdovingen is m’n kies eruit gehaald. Gelukkig was m’n hoofdpijn vrijwel direct weg. Maar wat een pijn doet het de dagen erna zeg.. Vandaar dat er ook niet heel veel foto’s verder deze week zijn, hihi.  

Donderdag ontving ik van Playmobile een super gaaf pakket! Een onderwater aquarium. Deze gaan we uitgebreid testten voor de blog 🙂

Donderdag was ook een super speciale dag want ik schreef me in bij de KvK! Dit betekent dat ik vanaf nu zelfstandigondernemer ben en Lief Klein Geluk officieel mijn bedrijf is. Hoe spannend en leuk is dat! Ik vind het doodeng maar geniet er heel erg van tegelijkertijd.

Vrijdag ochtend had ik een afspraak.  Althans dat was de bedoeling. Helaas was er wat mis gegaan en moet ik nu volgende week terug komen.

‘S middags ging ik naar m’n beste vriendinnetje. We zouden samen gaan lunchen maar moesten eerst nog even boodschappen doen. Beau mag alleen een speen als ze naar bed gaat. Deze had ze uit de tas geplukt.  Ik vond het wel een heel schattig gezicht zo met konijn op de stoel 🙂


We waren even naar de supermarkt gelopen en tante pollewop moest en zou met de drink yoghurt in haar handen lopen. Zodra we er alleen al naar keken begon ze te gillen. Wel zette ze hem even neer om naar de voorbijgaande auto’s te zwaaien. Dat moet natuurlijk ook gebeuren, haha.

Ze wilde niet gaan slapen bij tante San. Daarom had ik der ingebakerd en lekker op de bank gelegd. Alleen was ze het er niet mee eens en was dit voor een paar minuten. Gelukkig heeft ze daarna nog ruim ander half uur geslapen in haar bedje boven. Terwijl wij lekker een enge film keken. Althans…. ik was halverwege in slaap gevallen, hahaha. Foutje, oeps.. Ik was erg moe van een gebroken nacht met Beau,  vroeg opstaan en de pijn van m’n hamster wang..
Dit was onze week alweer. Hij is weer voorbij gevlogen.. Tot volgende week!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply