momsweek

Momsweek #19: sinterklaas, taart en drama

lief klein geluk

Het is alweer zaterdag dus tijd voor een nieuwe Momsweek! Jongens wat gaan de weken snel, het vliegt echt voorbij.. Deze week had Beau weer leuke cadeautjes in haar schoen, aten we téveel taart en was het een groot drama met Beau haar 15 maanden sprongetje. Lezen jullie mee?

 

 

 

Maandag

Zoals jullie misschien al in de vlog voorbij hebben zien komen ben ik afgelopen maandag naar de winkel van Nijntje geweest.

Het was een hele geslaagde dag en Beau heeft het heel erg naar haar zin gehad. Ik kocht nog een cadeau voor haar: nijntje verstoppertje spelen. Een super leuk spel waar ze helemaal gek van is. Ik zet Beau even op de gang als ik Nijntje ga verstoppen, anders weet ze gelijk waar ik hem neerzet. Ze kan hem elke keer (hoe moeilijk ook) toch weer vinden! Ik sta er echt van te kijken.

 

 

Dinsdag

Beau speelde lekker met het cadeautje wat ze in haar schoen kreeg. Het is een groot schoencadeau, ik vind het leuker om dan twee keer per week een wat groter cadeautje in haar schoentje te doen, in plaats van elke dag een klein dingetje. Ze heeft er nog geen besef van maar mama vindt het wel heel erg leuk om er mee bezig te zijn, haha.

 

 

Toen ik Beau dinsdags in bad deed trok ze dit prachtige gezicht erbij, haha. Dit doet ze steeds vaker als ik de camera op haar richt, kleine drama-queen.

 

 

Woensdag

Woensdagmiddag maakte ik dit heerlijke toetje! Het receptje hebben jullie vast ook al voorbij zien komen. Echt een aanrader!

 

 

Donderdag

Donderdagochtend zat Beau even bij mij in bed om wakker te worden, aangezien ze heel vroeg op was. De Bashful bunny van Jellycat is het lievelings konijn van Beau. Ik kocht er een aantal omdat ze zonder dat konijn niet wil gaan slapen. Toen ze ’s ochtends bij mij in bed zat had ik ze allemaal gepakt. Beau was helemaal blij en gaf ze allemaal tegelijk een dikke knuffel.

 

 

Donderdagavond mocht Beau haar schoentje zetten. Ook ontving ik deze super leuke Sinterklaas slinger van Cosy by Cindy die ik had besteld! Hij is zo leuk, ik ben er echt super blij mee! Cindy kwam ik toevallig tegen via instagram. Het grappige is, is dat ik een tijdje met Cindy samen heb gewerkt toen ik 15 was, haha. Wat is de wereld toch groot en klein tegelijk!

 

 

Vrijdag

Dit kleine boefje hier boven op de foto (rechts, ja ;)) die heeft deze week niet haar week. Ze zit in haar 15 maanden sprong en onwijs aan het drammen en uitproberen hoe ver ze kan gaan. Zodra ze haar zin niet krijgt is het gillen.. Even doorbijten voor mama en vooral niet toegeven. Dit zijn momenten dat ik het wel zwaar vindt om het alleen te doen. Maar we zetten door, over twee weken is ook deze fase weer voorbij!

 

 

Wat wordt ze groot he!

 

 

Vrijdagmiddag ging ik gezellig met mijn beste vriendinnetje bij de Hema een gebakje eten. Ik had een kersengebakje, helaas ontbraken de kersen op het halve gebakje, haha. Daarna hebben we nog door Hoorn gewandeld, het was super lekker weer.

 

 

Op de terug weg was de lucht heel mooi. Echt een fijn sfeertje zo op de foto met de huizen!

 

 

footer

Volgen jullie ons als op:

Facebook   .   Instagram   .   twitter   .   YouTube   .   Pinterest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply