Juul momsweek

Momsweek #18: kwarktaart, vlogcamera en veel thuis

Het is zaterdag en alweer tijd voor een nieuwe mom’s week, nummer 18 alweer! Deze week had ik onwijs lekkere kwarktaart, ontving ik mijn nieuwe vlagcamera en zijn we niet heel veel van huis weg geweest. Lezen jullie mee?

Zondag

 

snapseed

 

Zondag waren we op visite bij mijn tante, die een nieuw huis heeft waar we gingen kijken. Mijn nicht was er ook en had super lekkere kwarktaart gemaakt met verse aardbeien! Beau vond hem ook super lekker, haha.

 

Maandag

snapseed

 

Mijn moeder kwam aan met een fotoalbum van vroeger. Super grappig om te zien dat Beau echt een gezicht met mij is. Echt heel grappig als ik deze foto laat zien aan mensen denken ze eerst dat het Beau is. Maar dit ben ik dus vroeger.
snapseed

 

Maandag was het echt een stuk kouder dan vorige week. Heerlijk om thuis met de openhaard aan te zitten. Ik vind dat altijd zo’n gezellige sfeer geven.

 

Dinsdag

snapseed

 

Dinsdag moest ik echt heel wat doen voor de site. Beau moest in bad, dus combineerde ik het. Ze kan zich zo zoet vermaken zelf. Helemaal in het bad, dan zit ze te spelen met lege shampoo flesjes,

 

 

snapseed

 

’s Avonds aten we heerlijk spruitjes met een vegetarische burger. Voor mijn zwangerschap luste ik totaal geen spruitjes. Nu tegenwoordig vind ik het echt super lekker, heel raar. Beau vindt het ook erg lekker. Gelukkig is ze een makkelijke eter. Het enige wat ze niet echt lekker vindt is kaas.

 

Woensdag

snapseed

 

We waren even op de koffie bij mijn beste vriendinnetje die haar huisje helemaal aan het verbouwen is. Beau had alle ruimte om lekker rond te lopen en te doen, ze vermaakte zich prima!

 

Donderdag

snapseed

 

Donderdag ontving ik mijn nieuwe vlog camera! De komende tijd kunnen jullie dus meer vlogs en video’s verwachten, stay tuned.

 

Vrijdag

snapseed

 

Gisteravond heb ik heerlijk in bad gezeten. Ik had heel erg last van mijn nek en rug (ik heb een whiplash). Gelukkig trok het daarna weer wat bij.

 

 

Dit was onze week alweer. Het is echt voorbij gevlogen. Tot volgende week weer bij een nieuwe Mom’s week!  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kelly
  12 november 2016 at 17:54

  Wow Beau lijkt inderdaad precies op jou toen je klein was, is als mama zijnde ergens stiekem best leuk om te zien denk ik ☺️ Mooie camera heb je ontvangen, lekker vloggen maar hihi. Ik hoop dat je nek en rug iets beter voelen. Beterschap!

  • Reply
   Juul
   14 november 2016 at 09:03

   Gek he, is echt een kopietje ? vindt het heel leuk om te zien, maar af en toe ook heel raar.
   Dankjewel! X

  Leave a Reply