Juul momsweek

Momsweek #17

Gebroken nachten waren deze week geen uitzondering met m’n spookje. We gingen naar de kapper en ik maakte eindelijk het foto album van Beau haar eerste  jaar. Lezen jullie mee?

Beau was verkouden en krijgt al haar tandjes door. Ik denk dat het voornamelijk door de pfeiffer komt, waar ik nog steeds verschrikkelijk veel last van heb. 
Ondanks dat ik even m’n tanden op elkaar moest zetten deze week hebben we toch heel wat dingen ondernomen. 

Maandag maakte we een herfstwandeling. Die bladeren zijn zo’n prachtig gezicht! We hadden lekker een frisse neus gehaald. Hoewel Beau het tegenwoordig niet helemaal er meer eens is als ze in de kinderwagen moet zitten. Ze wil het liefste lopen.. Nieuwe fases zijn altijd even wennen..

Dinsdags ging ik heerlijk lunchen met mama en Beau. Ik had een heerlijk broodje carpaccio en een latte macchiato. We zaten heerlijk in het zonnetje, uit de wind. Het voelde bijna even weer als zomer. 

Woensdag ging ik samen met Beau even bij de Hema wat lekkers eten. Beau kreeg een vanille muffin, die ze (natuurlijk) weer eens niet verder op at dan wat je ziet op de foto, haha. Ze had voor het eerst appelsap. De fles ging schoon op, dus dat was wel geslaagd. Ik probeer dit soort dranken toch wel te vermijden vanwege de vele suikers. Maar af en toe moet kunnen. 

Donderdag gingen we naar de kapper. Beau haar haartjes groeien best wel snel, dus deze moesten weer even bijgeknipt worden. 

snapseed

’s Avonds kon ik eindelijk er weer even voor zitten om het fotoboek van Beau haar eerste jaar af te maken. Een project waar heel wat tijd in gaat zitten. Maar zó leuk om te doen! Bizar om te zien hoe onwijs veel ze is gegroeid in een jaar.. 
snapseed

Gister had ik met m’n beste vriendinnetje afgesproken. Ik heb echt áltijd file..

Zij woont vlakbij de Hema, dus gingen we daar een 4-uurtje halen. Groot favoriet is toch echt de carrotcake hier! Wat is die lekker zeg!


Dit is dus de hele dag nu! Een rennend poppetje door het huis. Gister bij m’n beste vriendinnetje had ze alle ruimte. Ze heeft met haar vriend net een huis gekocht en zijn nog aan het klussen. De meubels staan er nog niet dus mevrouw kon door de hele kamer rennen. 

We gingen gezellig samen eten terwijl Beau zich vermaakte met boekjes en Netflix en af en toe aan kwam lopen voor een hapje van de heerlijke paprikasoep.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply