Juul momsweek

Momsweek #16 thuis, nieuwe laarsjes en playdate

Afgelopen week waren we weer terug van vakantie, moest Beau naar de oogarts, kochten we nieuwe laarsjes en hadden we een playdate! Kijken jullie mee naar een nieuwe Momsweek?


Na een twee heftige weken zijn m’n moeder, Beau en ik heerlijk een week naar Den Haag geweest. We hebben heerlijk uitgewaaid op Scheveningen en veel gewinkeld.

 

We mochten in het huis van m’n beste vriendinnetje en haar vriend logeren. Als dankje hadden we een cadeautje bij de Etos en twee speciaal biertjes gekocht. Ook hadden we een mooie bos bloemen neergezet. Het was een bos van de Pink Ribbon foundation.

 

 

Beau loopt tegenwoordig aan m’n hand. Ook los, maar dat doet mevrouw alleen als ze er zin in heeft haha. Het is zo’n schattig gezicht en daarnaast geeft het zo’n geluks gevoel als zo’n klein droppie naast je loopt en de lol van haar leven heeft.


De zwarte kringen om m’n ogen zijn ein-de-lijk iets minder. Ik heb nog steeds heel erg last van Pfeiffer en heb daardoor elke keer van die donkere kringen om m’n ogen.

 

Woensdag moest ik met Beau naar de oogarts. Omdat ik iets te vroeg was dronk ik eerst een cappuccino in het ziekenhuis. Moet je kijken hoe mooi deze is ingeschonken!

 

Beau vermaakte zich prima in de wachtkamer van de oogarts, haha.

Alles is goed met haar oogjes gelukkig. We waren een half jaar terug doorgestuurd door het consultatiebureau omdat Beau – wanneer ze erg moe is – een beetje scheel kan gaan kijken.

Dit was de vervolgafspraak alweer en de arts zag geen bijzonderheden. Alles is goed en ze heeft geen aanzet tot een lui oogje.


Van de week kocht ik deze super leuke laarsjes! Ik ben echt verliefd op ze, ze staan ook super leuk! Het is een soort metallic donker blauw, waar wat glitters inzitten.

 

 

Vrijdag hadden we een playdate met Elena en Anne! Ik heb met Anne samen gehockeyd en nu zijn we allebei mama, hoe leuk!
Elena was helemaal gek op Beau en at haar bijna op, haha. Het was zo schattig! Normaal is Beau altijd de kleinste en nu was ze juist de grootste, zo apart om dat zo te zien haha.
De meisjes waren beide bekaf, maar hadden wel lekker samen gespeeld en de mama’s zijn weer bijgekletst.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply