momsweek

Momsweek #15: ziek, Bumba en peuterspeelzaal

Eindelijk weer eens een Mom’s Week  (onze week in foto’s) online! Deze week was ik helaas heel erg beroerd, is Beau opeens helemaal gek van Bumba en gingen we naar de Peuterspeelzaal. Kijken jullie mee?

 

 

img_7938

 

Zoals jullie misschien al in de blog van de Factory Petit by Ecco hadden gelezen, was ik daar heel erg beroerd geworden. Uiteindelijk lag ik met 39,7 graden in bed onder mijn warme deken, terwijl de mussen dood van het dak vielen. Uiteindelijk blijkt dat ik een ontsteking in mijn lichaam heb, waar ik heel heftig op reageerde. Na een bezoekje aan de huisarts kreeg ik gelijk een hele apotheek aan medicatie mee, haha. Gelukkig voel ik me nu een stuk beter en ben ik weer bijna de oude.

 

 

img_7935

 

De trent om Beau in een mandje door de winkel te rijden zet ik gewoon nog even voort, haha. Helaas vond ze het hierna eigenlijk helemaal niet meer zo leuk en heeft ze de rest van de winkel het mandje als loopkar gebruikt.

 

img_7936

 

Stiekem is deze van vorige week woensdag. Oh wat was het toen nog super lekker weer, ik mis het nu al!

 

img_7937
img_7939

 

Sinds deze week is Beau opeens helemaal gek van Bumba. Ze wordt super enthousiast en staat helemaal mee te dansen en te klappen, zo schattig!

 

img_7940

 

Van een collega van mijn moeder kregen we dit super leuke stoeltje. Het is een kinder stoel, maar op hoogte van de tafel. We zijn er echt super blij mee!

 

img_7941

 

Gister zijn we naar de Peuterspeelzaal geweest. Het was open dag en ik ben me aan het oriënteren op welke peuterspeelzaal Beau straks gaat. Met twee jaar mag ze daarnaar toe, dat duurt nog even maar er staan wachtlijsten van een jaar.

We hebben een ochtendje meegelopen en Beau vond het geweldig! In de kring zitten met de andere kindjes, spelen en klappen. Ze deed al mee alsof ze erbij hoorde. Echt zo leuk om te zien. De juf zei ook gelijk dat Beau een heel sociaal meisje is. Super fijn om te horen, omdat ze natuurlijk niet dagelijks met kindjes speelt.

 

Ik ben heel enthousiast over deze peuterspeelzaal waar we nu zijn geweest. De juffen waren super aardig en je merkt ook gewoon dat ze het werk wat ze doen heel erg leuk vinden.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply