momsweek

Momsweek: #13

Beau heeft een groeispeurd gehad. Hierdoor heeft ze de laatste weken heel slecht geslapen. Gelukkig gaat dat nu sinds vorige week weer goed. Ik zit alleen nog niet in het normale ritme, waardoor ik ’s nachts blij mag zijn met 3 uur slaap.

 

 

Deze week zijn we dus niet heel veel uit huis geweest. Ik heb heel erg last van m’n pfeiffer waardoor ik zo oververmoeid ben dat ik echt niet vooruit te branden ben. In combinatie met de nachtelijke onrust, breekt het gewoon op.. Vandaar dat er ook minder blogjes online komen, ik heb er echt geen energie voor. Hopelijk trek ik snel bij, op dit moment heb ik het gevoel dat iemand van 99 jaar nog meer energie heeft dan dat ik heb..

 

Evengoed heb ik voor jullie een foto verslag voor mom’sweek kunnen maken!

 

 

Deze bladzij uit het boek ‘heb jij dat ook?’ is echt heel herkenbaar, haha. Een super grappig boek met hele herkenbare citaten.

 

 

Zaterdag was ik met m’n moeder even in Enkhuizen naar een markt. Het was een soort koninginnedag markt.

 

 

Beau was aan het genieten van haar badje! Wat een pret had ze! Ze vond het helemaal geweldig met alle speeltjes en dingetjes. Die bootjes zijn nog van mij van vroeger. Mama had die bewaard en er wordt nu met heel veel plezier weer mee gespeeld.

 

 

Zondags lag ik heerlijk in m’n hangmat te genieten van de zon. Ik was een klein beetje heel erg verbrand aan het einde van de dag alleen, haha. Dat terwijl ik me met factor 50 had ingesmeerd.

 

 

 

Dinsdag was ik ’s ochtends samen met Beau op de fiets naar m’n beste vriendinnetje gegaan om foto’s te maken voor Beau’s uitnodiging voor haar eerste verjaardag. Ze waren super goed gelukt, zondag zullen deze in Beau’s outfit online komen. De kaart zelf zal ik ook nog laten zien als jullie het leuk vinden natuurlijk.

 

 

Voordat ik naar de fysio moest heb ik nog even heerlijk in de tuin gezeten. Wat was het heerlijk warm woensdag!

 

 

Voor het eerst in ander half jaar weer op mijn oude vertrouwde fiets! De fysio is 10 minuutjes fietsen hier vandaan. Ik had geen zin om zonder Beau op mijn mama fiets te gaan, die vind ik een stuk zwaarder. Dus ik had mijn oude vertrouwde oma fiets uit de garage gehaald.

 

 

De laatste week ben ik telkens ’s ochtends met Beau aan de wandel gegaan. Overdag is het veel te warm voor haar.

 

 

Afgelopen woensdag was mijn mama jarig. Ze had al een iPad case van Apple gekregen voor haar nieuwe iPad. Daarom had ik woensdag bloemen en gebakjes gehaald om het te vieren. Ze moest woensdags alleen werken, dus zouden we het donderdag ‘vieren’.

 

 

Ondanks het verschrikkelijk warme weer kon Beau redelijk goed slapen. Helemaal knockout in haar maxi-cosi, zo schattig.

 

 

Beau haar eerste verjaardag komt al aardig inzicht! Hoogtijd om de uitnodigingen te bestellen. Eerdaags krijg ik ze binnen en kunnen ze verstuurd worden. Ik ben er nu al zo blij mee!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply