Juul momsweek

Mom’s week: high tea & playdate

Afgelopen zondag ging ik met een van m’n beste vriendinnen high tea’en in Scheveningen en vrijdag had ik gezellig afgesproken met Kim & Louise!

 


 

Samen met Diede ging ik naar Scheveningen voor een High Tea. Deze had ik voor m’n verjaardag gekregen. We hebben heerlijk uren op het terras gezeten midden in de zon, terwijl Jos op Beau pastte. Het was echt schitterend weer en het was echt zo lekker wat we allemaal kregen!

 

 

Dit jurkje had ik aan, ik vind hem zo leuk!

 

 

Deze foto kreet ik terwijl Diede en ik aan het HighTea’rn waren. Zo lief!

 

 

Het was echt super lekker! We kregen eerst hartig (broodje met brie, wrap met zalm en roomkaas en clubsandwich met bacon, ei en kaas). We kregen daarna nog kiesch en saucijzenbroodjes.

 

 

We sloten af met zoet! Dit was een klein deel van de drie grote borden welke op de ‘toren’ stonden. Man, wat was het veel en lekker! We hebben er ruim 2 á 3 uur over gedaan.

 

 

Het terras waar we zaten!

 

 

Dat ik ’s avonds thuis kwam, zag ik dat m’n hele jurkje in m’n arm en benen stond, haha. Ik was super erg verbrand terwijl we ons goed hadden ingesmeerd.

 

 

Van de week waren we bij m’n oom en tante waar we heerlijk in de tuin zaten en hebben gegeten. Het super leuke gehaakte popje wat Beau vast heeft, heeft ze gekregen van m’n tante. Ze heeft hem zelf gemaakt en Beau vindt hem helemaal geweldig. Zo leuk!

 

 

Beau was tijdens het eten heerlijk in slaap gevallen in haar maxi cosi. Ze trekt dan altijd een dekentje of doekje over haar hoofdje heen, zo schattig! Ze lag echt heerlijk diep te slapen.

 

 

Donderdags ging ik even met m’n mama en Beau naar de Albert Heijn. We moesten niet zoveel hebben, dus ik dacht (heel dom) ik laat m’n kinderwagen wel thuis. We kwamen langs de Hema en toen wilde ik toch even naar binnen. Ik had geen zin om Beau de hele tijd te dragen dus die zette ik in een rolmandje. Super handig en Beau vond het geweldig! 

 

 

Vrijdags had ik afgesproken met Louise & Kim. We hebben echt een super gezellige dag gehad! De meisjes hebben heerlijk gespeeld en Beau was helemaal kapot aan het einde van de dag. Wat een schatjes zijn Éliane , Norah & Fiene! Kim & Louise ook trouwens! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply