Juul momsweek

Mom’s week: Drenthe!

Afgelopen 10 dagen zaten we heerlijk in Drenthe! Femke kwam langs, we hadden een bruiloft, hebben veel gewinkeld en we gingen naar Giethoorn.

Maandag 27 juni vertrokken we naar Drenthe. De eerste week was zo druk dat ik donderdags al helemaal ingestort was.

Ik heb de meeste foto’s met m’n camera gemaakt merk ik al, haha. Er staan heel weinig foto’s op m’n telefoon. Maar ik kon er alsnog heel wat gebruiken voor een nieuwe Mom’s week. De foto’s op m’n camera moet ik überhaupt nog op m’n laptop zetten, haha.

 

 

Lieve Femke kwam donderdag langs met Fay! We hebben heerlijk gezwommen met de meisjes.

 

We gingen daarna nog een rondje door het bos lopen, wat absoluut geen succes was aangezien het keihard begon te regenen.. Daarnaast was elk pad niet geschikt voor een kinderwagen, dit was iets anders dan m’n vertrouwde Amsterdamse bos haha.

 

 

We zijn als afsluiter heerlijk koffie gaan drinken bij het restaurant wat op het park zat. Ze hadden heerlijk huisgemaakte monchoutaart, die was echt zo lekker!

 

 

Toen we terug kwamen in het huisje maakte ik deze foto van Femke en Fay, ik vind hem zo mooi!

 

 

Heel wat speelgoed op de grond, maar Beau vond het clipje van de maxicosi het aller, allermooiste, haha.

 

Daarna hebben we nog in het huisje vertoeft en hebben de meisjes heerlijk nog gespeeld samen.

 

 

Vrijdag hadden ik een bruiloft in Vinkeveen van een vriendin die ik al m’n hele leven ken! Zo speciaal en bijzonder om er bij te mogen zijn. Ondanks het wat droevige weer, was het een onwijs mooie dag!

 

We moesten om 8 uur weg vanuit Drenthe. We moesten onze hond naar een vriendin van me brengen waar ze zou blijven logeren. Beau bleef bij m’n nicht logeren en die moesten we ook nog afzetten. Dat allemaal voor 12.15 want om 13 uur begon de bruiloft. Flink gehaast allemaal, maar we hadden het gered!

 

 

Omdat het best een stuk was rijden hadden we een hotel geboekt in Amstelveen. Heel raar om te slapen in iets waar je al jaren langskomt, haha.

 

We verbleven in het grand hotel Amstelveen.

 

Zaterdag ochtend hebben we Beau en isa weer opgehaald en zijn we nog blijven lunchen bij m’n nicht. Daarna zijn we terug gaan rijden naar Drenthe. De rest van de dag hebben we rustig aan gedaan.

 

 

Zondag zijn we naar Meppel gereden en hebben we daar heerlijk rond gelopen. Het was super lekker weer.

 

We dronken heerlijke koffie en hadden deze super lekkere brownie besteld bij de Ijsmakers.

 

 

Maandag kwam een vriendin van m’n moeder. Samen met haar zijn we naar Giethoorn geweest. We hebben heerlijk bij De Rietstulp op het terras gezeten.

 

 

Daarna hebben we lekker rond gelopen in Giethoorn en als afsluiter een rondvaart. Ik had er eerst niet echt heel veel zin in.. Maar de jongen die het allemaal vertelde had zoveel humor en was super aardig, dat het echt super leuk was!

 

Ga je een rondvaart maken in Giethoorn, ga vooral met de rondvaart van De Rietstulp, een echte aanrader!

 

 

We zijn en dag naar Zwolle geweest, waar we heerlijk hebben gewinkeld en rondgelopen. Wat een prachtige stad!

 

 

Woensdag voor de bruiloft wilde we nog even kijken voor een panty en schoenen in Hoogeveen. Ik kwam thuis met een gieter, emmertje, schepje en harkte voor Beau.

 

 

We zijn nog naar de Babypark in Hoogeveen geweest. Wat een onwijs grote zaak! En wat hebben ze leuke spullen zeg..

 


 

Afgelopen donderdag was ons laatste dag en zijn we weer naar Meppel geweest. Er was markt en het was super lekker weer. We hebben heerlijk rond gelopen en ergens geluncht.

 

 

Toen we terug kwamen hebben we nog gezwommen met Beau. Ze vond het echt heerlijk!

 

 

Vrijdag ochtend voor de laatste keer broodjes halen!

 

Nu zijn we weer heerlijk thuis en moet ik vooral bijkomen met een oververmoeid lichaam, haha. Het was een hele drukke maar leuke vakantie!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    9 juli 2016 at 09:19

    Een mooie vakantieplog! Kreeg meteen heimwee naar onze België vakanties 🙂

  • Leave a Reply