Juul momsweek

Moms week #10

Zaterdag kreeg ik m’n nieuwe iPad case binnen, dinsdag moesten we naar het consultatiebureau en de rest van de week rustig aan.

 

Vorige week zaterdag ontving ik m’n bestelde nieuwe iPad case van Woodstuff, oh wat ben ik er blij mee! Hij is echt zoooo mooi. M’n Apple case had het niet overleefd van boven naar beneden, vanaf de trap en nog een klap tegen de muur.. M’n iPad overigens wel. Exact de reden waarom ik investeer in duurdere hoesjes, dit soort dingen gebeuren bij mij zo nu en dan haha.

 

 

Dinsdag moesten we naar het consultatiebureau. We hadden een afspraak om 8.30 uur. Ik vond het vroeg, maar Beau is ook niet echt een ochtend mens ben ik wel achter. Die blik van haar spreekt boekdelen!

 

 

Na m’n zwangerschap viel er heeeeeel veel haar uit. Het is nooit dunner geworden, maar nu komen er opeens allemaal van die babyhaartjes. En aangezien mijn haar echt wel een slag/krul heeft, resulteert dat in een soort poedelkapsel met pluis. Dus we doen maar een pet op.

 

 

Het heeft hier flink geregend en geonweerd afgelopen week. Gelukkig hadden we nog een paar uurtjes zon donderdag!

 

 

Beau ging mee boodschapjes doen, ze vindt het helemaal geweldig in het karretje zitten. Zo’n lief gezicht vind ik het!

 

 

Dit valt onder de categorie ‘het is een fase’. Alles grijpen en eraan trekken, zo ook de hondenriem.. Menig keer als ik Isa (onze hond) uitlaat zit Beau aan die riem te trekken met als gevolg dat of de hond eronder lijdt, de riem verstrikt zit in de wielen van de kinderwagen of ik half onderuit ga omdat dat handvat van die riem valt..

 

 

De onweersbuien zorgde wel voor mooie luchten!

 

 

Mama had pioenen in huis gehaald! Echt mijn favoriete bloemen. We hebben ze bijna altijd staan als het het seizoen is. Ik vind ze altijd zo mooi.

 

 

Mama en ik hadden een gebakje gehaald donderdag. Gewoon omdat het kan. Iets daarna kreeg ik een berichtje van Fem dat ze haar propedeuse had gehaald, dus toen kreeg het gebakje een hele andere betekenis! Echt super trots op der!

 

 

Gisteravond weer zo’n onwijs mooie lucht!
Deze week hebben we niet zoveel gedaan. Ik ben echt heel heel erg moe. Bijna zou ik de hele dag kunnen slapen als het zou kunnen. Maar dat kan dus niet.. M’n lichaam werkt niet echt mee helaas. Hopelijk is die Pfeiffer snel weg. Aangezien ik nu geen eens energie heb om mailtjes te beantwoorden..

 

Sorry voor iedereen die heeft gemaild! Ik heb het gezien, antwoord komt eraan! X

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply