Baby Fashion

Mini shoplog

De laatste tijd kom ik via instagram steeds weer leuke webshopjes tegen. Met Beau die super snel groeit en een mama die graag shopt, is er een ideale situatie.

wwwwwhaeeb
 

Een tijdje geleden kwam ik Once Upon A Pink Cloud, de shop van Ajla tegen. Een webshop die super leuke handgemaakte kleding verkoopt!

Ik kocht dit baggy shirtje voor Beau en deze zwarte headband. Het shirtje had ik een maatje groter gekocht dan dat ze nu heeft. Zodat ze hem aankan wanneer ze (ongeveer) kan lopen. Dan vind ik dat het shirt het leukste effect heeft. Ook het haarbandje is nog wat groot, helaas voor Beau, maar nu kan mama hem mooi nog even dragen!
Heel erg bedankt Ajla voor het leuke shirtje en de headband!

 

ss

 

Ik was al een tijdje opzoek naar haarbandjes voor Beau. Doordat Beau zoveel haar heeft, vind ik het zonde om een mutsje bij haar op te doen. Maar het was nog best lastig om een haarbandje te  vinden die nog niet iedereen had. Nu kwam ik via instagram de shop van Esra tegen, Bows & Bells. Wat een onwijs leuke webshop en wat hebben ze een leuke dingetjes!

 

asdsasdddd
 

Ik kocht twee glitter haarbandjes, een zwarte en een zilveren. Ook kocht ik een zilver leatherlook haarclipje. Het was echt een feestje om het pakketje uit te pakken! De haarbandjes zijn echt super leuk en ik ben er echt heel blij mee. Het is alleen heel jammer dat Beau echt een badhairday heeft, dus er volgt vast ergens nog wel een foto dat ze de bandjes in heeft.

 

ssaasaas
 

Naast de haarbandjes die ik had besteld zat er een cadeautje voor Beau bij! Het rode haarbandje kreeg ik cadeau bij mijn bestelling, zo onwijs lief! Dankjewel Esra! En onwijs bedankt voor het lieve kaartje!

 

asasassasa
 

Als je een mama met een schoenen tik hebt, dan kun je als baby verwachten dat je bijna meer schoenen hebt dan je mama. Beau begint een behoorlijke collecte te krijgen, des al niet te min kocht ik deze mini Timberlands voor Beau bij de Timberland store in Amsterdam. Wat zijn ze gaaf! Ze staan echt super stoer. Vooral onder een spijkerbroek, maar ze kunnen ook makkelijk onder een spijkerblousje (als jurkje) of bij een legging!
Verder kocht ik het lerenjasje (op de groei helaas) bij de H&M.

Ik heb weer flink wat gekocht. Steeds vaker koop ik wat dingetjes voor op de groei, zodat ze het dan wat later aan kan.

Kopen jullie wel eens wat op de groei?

juul

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply