Baby Fashion Juul Persoonlijk Shoplog

Mini Shoplog april 2016

We hebben weer wat leuke dingen gescoord deze week, tijd voor weer een mini shoplog! We kwamen langs de Zara, Ralph Lauren & de Hema. Lezen jullie mee?

mini shoplog april 2016, shoplog, zara, hema, ralph lauren, lief klein geluk, liefkleingeluknlmini shoplog april 2016, shoplog, zara, hema, ralph lauren, lief klein geluk, liefkleingeluknlmini shoplog april 2016, shoplog, zara, hema, ralph lauren, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

Gister had ik gezellig en een beetje impulsief met Femke & Fay afgesproken. Wat hebben we een leuke dag gehad! We waren samen gaan lunchen en zijn daarna nog even de stad doorgegaan. Bij de Zara scoorde ik gister deze drie leuke shirtjes. Ook Femke kocht het eerste shirtje voor Fay. Vinden jullie ze niet schattig?

 

mini shoplog april 2016, shoplog, zara, hema, ralph lauren, lief klein geluk, liefkleingeluknl

mini shoplog april 2016, shoplog, zara, hema, ralph lauren, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

Alweer een tijdje geleden kocht ik dit onwijs schattige Blousje van Ralph Lauren voor Beau. Het is zo’n fijne stof en hij staat echt ontzettend leuk. Helemaal goed voor de zomer! Ik vind de roesjes die erop zitten zo leuk. Ze kan hem nu met de wat koudere dagen ook met een vestje aan.

 

mini shoplog april 2016, shoplog, zara, hema, ralph lauren, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

Toen ik zaterdag samen met een vriendin ging zwemmen met Beau, gingen we eerst even naar de Hema om te ontbijten. Het ontbijtje werd een stuk duurder toen ik zag dat de rompertjes in de uitverkoop waren. Ik kocht er gelijk een stuk of 10, Beau heeft een groeispeurtje gehad en past heel weinig rompertjes nog. Ook heb ik gelijk wat rompertjes voor de zomer gekocht.

 

mini shoplog april 2016, shoplog, zara, hema, ralph lauren, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

Via instagram zag ik dat Irina dit broekje van Quinn verkocht. Ik heb dit broekje al voor Beau maar dat begint nu wat te klein te worden. Ze verkopen hem niet meer bij de H&M, dus wat was ik blij dat ik zag dat Irina hem verkocht!

 

mini shoplog april 2016, shoplog, zara, hema, ralph lauren, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

Dit knuffel konijn had ik al voor Beau. Ik kocht hem tijdens m’n zwangerschap al. Het is echt haar favoriete knuffel konijn geworden. Het knuffel konijn wat ik vorig jaar kocht, ziet er net iets anders uit als het konijn wat ik van de week kocht. Maar een reserve kan geen kwaad. Hopelijk ziet Beau het verschil niet, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply