Juul Shoplog

Mini shoplog!

Een mini shoplog met voornamelijk weer dingen voor (het kamertje van) Beau! Doordat ik last heb van verlate nesteldrang, aangezien ik het tijdens mijn zwangerschap zo ziek was. Al een tijdje was ik opzoek naar van die houten huisjes voor aan de muur, ik kon ze nergens vinden. Tot ik ze gister per toeval tegen kwam! Kijken jullie mee wat ik heb gekocht?

 

Dat mijn zwangerschap geen pretje was hebben jullie al eerder kunnen lezen in mijn blogje over negen maanden lang overgeven. Ik heb tijdens mijn zwangerschap helemaal geen nesteldrang gehad en had ook geen energie om bezig te zijn met de babykamer bijvoorbeeld. Natuurlijk kocht ik wel dingetjes, maar ik was absoluut niet bezig met de inrichting. Ik heb functionele dingen aangeschaft en daar hield het bij op. M’n mama heeft voornamelijk echt de ‘leuke’ spulletjes gekocht zoals een schommel wiegje en dergelijk.

Afijn, nu (eigenlijk al een tijdje) heb ik opeens verschrikkelijk  de behoefte om bezig te zijn met Beau haar kamertje en dingetjes. Dus gister ging ik weer op pad omdat ik iets in mijn hoofd had en dit moest en zou vinden. Dit keer  drie houten huisjes voor aan de muur. Ik wist dat ik ze ergens had gezien, maar ik had geen idee meer waar.. Uiteindelijk kwam ik uit bij de Wibra. Geen idee of dit ze waren die ik had gezien, maar ik vond ze gelijk super leuk!

Een nadeel: ze hadden nog maar één met een roze binnenkant en verder alleen witte of zwarte.. Maar Juul bedacht toen: ik koop wel even roze verf en schilder ze wel ‘even’. Dat even was dus niet zo ‘even’. Ik kan ze morgen nog een paar keer over doen in ieder geval. Typisch iets voor mij..

Ik zou Juul ook niet zijn als ik naast dat gene waarvoor ik ging nog honderd andere dingen zou kopen. Hieronder vind je wat ik allemaal heb gekocht.

 

 

 1. Houten huisjes – Wibra grote huisje €6,99 middelste huisje €5,99 & kleinste huisje €4,99
 2. Stolpje – Blokker €3,99
 3. Cotton lichtsnoer – Hema €7,-
 4. Letterslinger – Xenos €5,99
 5. Zwemband voor Beau – Kruidvat €3,00
 6. Porseleinen konijntjes – Action €1,49
 7. Houten mini huisje roze & porseleinen waxinelichthouder huisje met ster –  Xenos €1,45 &  €0,85 
 8. Gezichtsmasker Dr. van der Hoog – Douglas (geloof ik) €2,29
 9. Roze deco verf – Action €1,99
 10. Porseleinen uitlje – Action €0,85
 11. Lepeltjes voor Beau – Hema €2,-

 

 

Mijn idee was dus om dat uiltje in het stolpje te zetten, deze zet ik alleen niet in het huisje. Verder kocht ik nog een zwemband voor Beau. In mei ga ik samen met mijn moeder en Beau op vakantie, waar ook een zwembad zal zijn. Dit was wel echt een koopje dus die nam ik mee. Uiteindelijk ging er over die €3,- nog 25% korting af.

Die lepeltjes had ik hard nodig, maar het is nog lastig om gewoon drie losse lepeltjes te vinden voor een baby zeg! Overal is het gelijk een besteksetje.. Van de week was er een lepeltje van Beau gebroken, waardoor ik er nog maar twee had. Met twee hapjes per dag is dat super onhandig. Gelukkig vond ik deze bij de Hema.

 

 

Het lichtsnoer wilde ik al een hele tijd. Maar elke keer kocht ik hem niet. Nu had ik nog een aantal cadeaubonnen van de Hema dus heb ik hem daarvan gekocht, altijd leuk als iets ‘gratis’ is.

De huisjes komen uiteindelijk op Beau haar kamertje te hangen. Eerst ga ik die witte binnenkanten nog licht roze schilderen.
Dat knuffelkonijn hadden we al, dat is trouwens Beau haar favoriete knuffel, als ze (die enkele keer dat ze het doet) heel erg huilt is dat konijn altijd haar troost, zo lief!

 

Wat vinden jullie van het geheel zo?

juul

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rosa
  9 april 2016 at 14:10

  Die huisjes zijn echt heel leuk voor een babykamer inderdaad. Leuk gedaan met die accessoires.

 • Reply
  Diede
  9 april 2016 at 16:04

  Heel erg leuk! Vooral omdat je met die stolpjes en huisjes steeds kan afwisselen met assesoires.

 • Leave a Reply