Lifestyle

Mijn favoriete parfums

Als ik de vraag krijg wat mijn favoriete parfum is, zijn dit de drie parfums waar ik als eerste aan denk. Vandaag laat ik jullie zien welke dat zijn!

parfum, lifestyle, beauty, paco rabanne, lady million, chanel, chanel chance, hermes, jour d'hermes, luchtjes, favorieten, juul, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

Ik ga de deur niet uit zonder parfum. Waarom? Geen idee eigenlijk. Gewoon omdat ik dat altijd doe. Natuurlijk ook omdat ik het lekker vindt ruiken. Daarnaast hebben deze parfumflesjes ook nog eens een hele mooie uitstraling.

 

CHANEL – Chance Eau Tendre

Drie jaar terug kreeg ik een testertje van deze parfum. Ik was gelijk verkocht! Een heerlijk subtiele zomerse geur.
Vlak voordat ik zwanger was ging het 50 ml flesje wat ik had op. Ik wilde hem graag weer halen en besloot dit keer de grote variant te nemen van 100 ml. Nog geen maand nadat ik de grootste fles had gekocht, bleek ik zwanger te zijn. Een van de dingen die ik niet meer kon verdragen was deze parfum.

Gelukkig vind ik hem nu weer net zo lekker ruiken als voorheen. Ik vind dit echt een super lekkere parfum voor de zomer.

 

parfum, lifestyle, beauty, paco rabanne, lady million, chanel, chanel chance, hermes, jour d'hermes, luchtjes, favorieten, juul, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

parfum, lifestyle, beauty, paco rabanne, lady million, chanel, chanel chance, hermes, jour d'hermes, luchtjes, favorieten, juul, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

 

Hermés – Jour d’Hermés

Jour d’Hermés is een van de eerste dure parfums die ik kocht. Dit is het derde flesje wat ik ervan heb. Het is een wat zwaardere geur, maar niet overheersend. Hij blijft lang hangen en de details van het flesje zijn zo mooi! Deze gaat vaak mee in m’n handtas.

Daarnaast is net zoals ik gewend ben van alle producten van Hermés, ook de verpakking super mooi.

 

parfum, lifestyle, beauty, paco rabanne, lady million, chanel, chanel chance, hermes, jour d'hermes, luchtjes, favorieten, juul, lief klein geluk, liefkleingeluknl

parfum, lifestyle, beauty, paco rabanne, lady million, chanel, chanel chance, hermes, jour d'hermes, luchtjes, favorieten, juul, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

 

Paco Rabanne – Lady Million

Mijn laatste aanwinst is Lady Million. Wat een heerlijk luchtje is dit! Het is een warm en zoete geur. Maar niet zo zoet als CHANEL Chance Eau Tendre. Je moet er niet meer dan één spray van op doen, dan wordt de geur veel te overheersend vind ik.

 

parfum, lifestyle, beauty, paco rabanne, lady million, chanel, chanel chance, hermes, jour d'hermes, luchtjes, favorieten, juul, lief klein geluk, liefkleingeluknl

 

Dit zijn echt drie parfums waar ik fan van ben. Niet alleen van de parfums zelf, maar ook van de uitstraling van de flesjes.

 

Wat is jullie favoriete parfum?

juul

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  20 april 2016 at 07:01

  Paco Rabanne! Die wil ik ook nog graag kopen (of krijgen,…) dit jaar! 🙂

  • Reply
   Juul
   20 april 2016 at 07:40

   Dat is echt mijn favoriet op dit moment. Zeker een aanrader! Liefs

  Leave a Reply