Baby Fashion Lifestyle Outfit

Mama dochter outfit Esprit

Esprit heb ik altijd al een erg leuk merk gevonden. Zowel in mijn kast als in die van Beau hangen verschillende items uit hun collectie. Ik stelde voor jullie een mix and match mama dochter look samen!

 

Van de week deed ik mijn kast open en opeens viel het me op dat ik verschrikkelijk veel kleding van Esprit heb. Het was me eigenlijk nooit zo erg opgevallen dat ik zóveel kleding ervan had. Ik vind het een super leuk merk met onwijs leuke kleding. Tijdens mijn rondje door het winkelcentrum ga ik ook altijd even naar binnen.

Zoals jullie misschien wel is opgevallen of hebben gelezen, vind ik het heel leuk om een matchende outfit te dragen met m’n mini-me. Zacht roze is mijn lievelingskleur en toevallig kwam ik bij Esprit dit shirtje tegen en die heb ik dan ook gelijk meegenomen.

In de webshop zag ik dit super schattige gestreepte shirtje voor Beau. Lekker meisjesachtig en perfect voor de zomer. Aangezien het spijkerjack echt niet in je kledingkast mag ontbreken deze zomer en het een van mijn favoriete kledingstukken is, heb ik deze natuurlijk bij deze look hierboven niet laten ontbreken.

Dit zijn mijn favorieten items van Esprit op dit moment. Ik kan niet wachten tot het weer wat lekkerder weer wordt.

 

Daisy Blush by Marc Jacobs vind ik echt een heerlijk zomers luchtje. Voor Beau staat de Burberry baby touch al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Het is een zachte frisse geur speciaal voor mama’s en baby’s. Je hebt ook de alcohol vrije variant, deze heeft een frisse mint geur. Deze zijn beide bij de Douglas verkrijgbaar.

 

Alle kleding items die ik heb gebruikt in deze collage zijn verkrijgbaar via de site (idiom site) van Esprit. De witte skinny jeans en de zonnebril voor je mini-me is te verkrijgen bij de Hema.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    3 mei 2016 at 17:51

    Leuke outfitjes Juul!

  • Leave a Reply