Juul Persoonlijk

Lief Klein Geluk Fotografie

Fotografie Grootebroek, Lifestyle fotografie, Lief Klein Geluk

De waarde van een foto werd me pas duidelijk na het overlijden van mijn papa. Een foto is een dierbare blijvende herinnering. Nu heb ik besloten om ook eens wat voor anderen te willen betekenen met mijn fotografie. Ik ben immers afgestudeerd fotograaf. 

 

 

Als ik later groot ben..

Dat sommige mensen precies weten wat ze willen in het leven vind ik echt heel knap. Zo heb ik onwijs veel respect voor mijn beste vriendinnetje die arts wilde worden en zichzelf nu doctorandus mag noemen sinds kort. Zelf heb ik namelijk nog steeds geen idee wat ik nou echt wil en word ik af en toe gek van onzekerheid.

Wil ik wel eigen ondernemer zijn? Naast dat het echt onwijs leuk is, zijn er zoveel zorgen die om de hoek komen kijken. Krijg je wel genoeg opdrachten? Gaan mensen je bedrijf wel kunnen vinden? Straks vinden ze de foto’s niet mooi? – Allemaal vragen waar ik wakker van kan liggen.

Toch heb ik besloten deze gedachtes en twijfel naast me neer te leggen en het gewoon te gaan doen. Ondernemen. Fotograferen.

 

 

Heel lang was er die twijfel of ik wel goed genoeg zou zijn als fotograaf. Er zijn veel ‘fotografen’ die zichzelf goed genoeg vinden, een eigen bedrijf beginnen en de shoots als zoete broodjes verkopen. Iets waardoor ik heel erg terughoudend word op de een of andere manier.

 

 

 

Een dag in foto’s

Wat ik ook echt heel erg leuk vind om te doen is een reportage maken van bijvoorbeeld een speciale dag. Zo heb ik onlangs een onwijs leuke reportage gemaakt van Kims dochtertje Mila Sofia haar eerste verjaardag. Op een verjaardag is het druk, gaan er dingen langs je heen en voor je het weet is de dag alweer voorbij. Gelukkig heb je de foto’s nog! Of heeft iemand die gemaakt?

Nee oke, dat is vrijwel onmogelijk dat er geen foto’s zijn aangezien tegenwoordig iedereen een telefoon met camera heeft. Maar zelfs ik durf te zeggen dat mijn foto’s toch wel mooier zijn dan kiekjes van oom Sjaak hihi. Binnenkort komt een artikel online waarin ik de foto’s van Mila’s eerste verjaardag aan jullie laat zien en ik Kim het hemd van het lijf vraag over die dag.

 

Wat doe je dan?

Als fotograaf heb ik me gespecialiseerd in Lifestyle Fotografie. Dit houdt in dat ik moment opnames maak en alleen gebruik maak van daglicht tijdens een fotosessie. Newborns, gezinnen en kinderen, geen probleem. Een zakelijke portret reportage of je bedrijfs in beeld (voor bijvoorbeeld de website)? Het kan echt allemaal. Wensen of voorbeeld inspiratie foto’s kun je natuurlijk gewoon doorgeven.

 

 

Leuk en aardig maar waar dan?

Alles is mogelijk natuurlijk 🙂 Voornamelijk ben ik werkzaam binnen gemeente Drechterland. Voor shoots buiten regio Noord-Holland reken ik reiskosten. Natuurlijk kun je altijd even een berichtje sturen zodat we misschien wat kunnen regelen, aangezien ik regelmatig door heel Nederland te vinden ben. Ook voor vragen, meer informatie of iets anders kun je me gewoon een mailtje sturen of een berichtje.

 

 

 

Facebook en de overige reclame tekst

Nieuwsgierig geworden en vind je het een leuk om een kijkje te nemen? Je vind onder andere een kleine greep uit mijn portfolio op Lief Klein Geluk Fotografie. Op Facebook ben ik natuurlijk ook te vinden met Lief Klein Geluk Fotografie – hou Facebook overigens goed in de gaten, binnenkort ga ik een fotosessie weggeven!

 

 

Fotografie zal ik naast het bloggen gaan doen. Want dat blijft toch ook iets wat ik heel graag doe!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply